Sports de ca Nostra

Sant Josep firma contractes de patrocini esportiu amb els clubs del municipi per 36.800 euros

Firma-contractes-amb-clubs-esportius-de-Sant-Josep-300x225@Noudiari / Aquest dijous, l’alcalde Josep Marí Ribas, acompanyat de la regidora de Turisme Helena Benlloch, ha rebut representants de tots els clubs esportius del municipi per formalitzar uns contractes de patrocini publicitari amb aquestes entitats.
La finalitat de la col·laboració, a més a més d’impulsar el desenvolupament, foment i divulgació de tota activitat física i esportiva i els valors que aquesta suposa, és aprofitar l’impacte mediàtic i els desplaçaments dels clubs esportius a diferents indrets de la geografia nacional i internacional, donant a conèixer el nom del nostre municipi.La Regidoria de Turisme aporta un total de 36.800 euros, que es reparteixen entre els diferents clubs, per la seva assistència a campionats oficials nacionals, competicions internacionals, lligues nacionals i organització d’altres esdeveniments d’àmbit internacional.

Els clubs que han signat aquest contracte són el Club Tennis Taula Sant Jordi, el club esportiu Oksib, el Club Tir amb Arc Es Cubells, el Club Ciclista Sant Antoni i el Club Penya Esportiva Sant Jordi.

Noudiari.es

Los comentarios están cerrados.