Sports de ca Nostra

Natxo González (C.F.Reus): “Si aquest equip és aquí, és perquè ha demostrat tenir molta personalitat, sigui quin sigui l’escenari”

AGP_77261-300x199Natxo González ha fet aquest migdia la seva primera roda de premsa prèvia a l’estrena dels roig-i-negres a LaLiga 1|2|3, a la sala de premsa de l’Estadi Municipal.

PLANTILLA DEL REUS DEPORTIVO

 

El vitorià s’ha mostrat prudent però molt il·lusionat davant un “repte bonic, apassionant i difícil a la vegada. Estem molt contents pel salt qualitatiu que representa i això és el que ens ha d’ajudar a obtenir bons resultats”.

González és conscient que “aquesta temporada passem de ser un dels equips més forts a ser el petit de la categoria i ens hem d’acostumar a aquest fet”.

En referència a l’estat de la plantilla, que compta amb les baixes per lesió de Mayor, Haro i Querol, el tècnic reusenc ha dit que “tots els convocats estan disponibles per demà i els més regulars seran els que demà saltaran a la gespa”. En relació a l’efecte que pot causar en els seus jugadors l’escenari del partit, ha afegit que “si aquest equip és aquí, és perquè ha demostrat tenir molta personalitat, sigui quin sigui l’escenari. No ens hem de deixar intimidar”.

Sobre el primer rival d’aquesta lliga, Natxo González té clar que “demà ens enfrontem a un rival molt i molt potent. Res de la pretemporada s’assembla al que ens trobarem demà. Espero un Mallorca que tractarà d’aconseguir la victòria des del primer minut, perquè és un equip fet per ascendir, molt poderós i molt fort”.

WEB CF.REUS

Los comentarios están cerrados.