CCE SANT LLUIS REGIONAL PREFERENT ; PRIMERA PROVA PER ELS DE GOMILA, CD Menorca 4-2 CCE Sant Lluis

18 agosto 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

’P1080945equip regional ha solucionat amb bona nota, a pesar de la derrota per 4-2, la seva primera prova amistosa, abans d’activar-se per a la competició de veritat, que començarà el cap de setmana del 17 de setembre. L’equip de Miki Gomila es va mostrar ben treballat físicament, encara que molt carregat a les cames després de sis entrenaments des del passat dilluns 8 d’Agost, dia en què es va iniciar la pretemporada.

Va ser un CCE,  més intel·ligent que temerari, més reposat que vertiginós i més creatiu que anys anteriors, que comença a mostrar que la pressió i la possessió seran les seves armes principals, però que per completar el cercle de la possessió i de l’elaboració necessitarà més temps i més presència d’alguns jugadors, que encara no s’han incorporat al grup per motius laborals o estan encara en fase d’adaptació als seus nous companys. Potser per això no va renunciar a la pilota llarg quan va entendre que havia de recórrer a ell, al joc directe quan va poder fer mal i la contundència quan calia.

Però mostrar bones coses l’equip de Gomila, sobretot la seva idea decidida d’elaborar, pressionar, robar i marcar, aquest és el seu principal argument a dia d’avui.

Gomila va treure un onze que donava a entendre la seva idea inicial per a aquesta temporada, amb una atractiva barreja de joventut i veterania, amb clares mostres de atreviment i ofici.

En general, la primera part va ser competida, on el CCE va tenir continuĂŻtat i va poder imposar el seu joc davant un CD Menorca que estĂ  cridat a ser protagonista tant en Copa com a la Lliga.

Els primers instants van donar peu a veure algunes cares noves a les files visitants, Alejandro, Zurbano, Barber, Basili, disputaràn els seus primers minuts com a lluissers. Amb uns primers 45 minuts entretinguts, ambdues esquadres van marxar a vestidors amb una part de la feina tàctica i física feta. Regional Preferent

Després del descans el tècnic blau va fer entrar jugadors que encara no havien disputat minuts, però la precipitació i els errors individuals a l’inici de la segona meitat va ser una creu per els lluissers i el marcador es va obrir en un moment, primer amb el cop de cap de David Mercadal que  va avançar als locals en el minut 50, desprès d’una treta de corner. Cinc minuts despres seguirent treguent  fruits als errors lluissers els de Tolo Rosello per posar-se 2-0 al minut 60.

A pesar del resultat, Gomila va seguir amb els seus canvis donant minuts als tots i deixant clar que tots els jugadors que té en plantilla a dia d’avui gaudiran de la seva oportunitat durant aquesta llarga temporada

La idea i la filosofia que vol inculcar la dupla Miki Gomila i Pedro Palliser s’anirà definint a poc a poc, a mesura que l’equip es vagi acoblant i les noves incorporacions assumint els rols que els siguin assignats pel cos tècnic.

El rellotge anava avançant i el marcador es tornava boig, Zurbano retallava distancies al 65 pero de nou Nacho, tan sol un minut desprès posava el 3-1. Amb 10 minuts el partit es tornava de color blaugrana, i de nou Nacho al 75 posava un exagerat 4-1 al marcador de l’Estadi Mahones. Faltan pocs minuts, Zurbano des de el 11 metres tornava a retallar distancies, pero ja no va poder ser, a pesar de intentar-ho els darrers minuts, el marcador ja no es va moure, i deixa als de Gomila amb la sensació de que falta conjuntar mes l’equip pero que qualitat, ofici i il.lusió en els seus jugadors hi ha.