Sports de ca Nostra

C.F.Reus Deportiu ; El Mallorqui Joan Campins, presentat a l’Estadi

DSC_03361-750x330Joan Campins ha estat presentat a l’Estadi acompanyat pel director esportiu, Sergi Parés, on s’ha mostrat molt content pel seu fitxatge com a roig-i-negre perquè significa tenir “una nova oportunitat per jugar a Segona”, un cop finalitzada la seva cessió al Real Zaragoza.

El jove jugador mallorquí es mostra conscient que “el Barça és un altre món i, tot i que el sistema de pretemporada blaugrana és molt diferent, en uns dies agafaré el ritme i m’adaptaré sense problemes”.

Sergi Parés ha destacat que el club prioritza “tenir jugadors joves amb perspectives de futur i rendiment immediat i Campins”, ha afegit “amb 17 anys tenia aquesta projecció i estava considerat el millor lateral dret d’Espanya”.

Joan Campins ja s’entrena amb la resta dels seus nous companys a les instal·lacions del CEF Salou. El jove jugador mallorquí, que ja va passar la pertinent revisió mèdica, ja està a disposició del tècnic reusenc, Natxo González.

CF.Reus Deportiu

Los comentarios están cerrados.