CCE Sant LluĂ­s ; Calendari Amistosos REGIONAL PREFERENT

16 agosto 2016 | Por lorenzo | Categoria: Horarios y resultados

P1080923Els de Miki Gomila, tanquen el calendari de partits de pretemporada

Definit el calendari de partits amistosos de la primera plantilla, amb les vistes posades en la seva estrena a la Copa davant el CE Alaior el cap de setmana del 17 de setembre.

Quatre seran les trobades que disputaran els nostres davant rivals de la seva mateixa categoria, que els valdrĂ  per anar donant forma al seu sistema de joc i anar rodant als jugadors que es troben en la fase inicial de la seva preparaciĂł fĂ­sica.

El primer d’ells, es disputarĂ  a l’Estadi Mahones, el proper dimecres 17 agost a partir de les 20:30 hores davant l’equip blaugrana dirigit per Tolo Rossello. Els de la capital, seran un dels equips que, a priori, per plantilla ha d’estar a la zona mitja alta de la taula classificatĂČria amb un grup nodrit de jugadors joves procedents del juvenil i la base que la temporada passada va fer tan bon paper a la lliga domĂšstica. Amb la incorporaciĂł de jugadors com Paquito Cardona, Oscar Pons, Bili LlabrĂ©s i Guille Mas, sumarĂ n la seva qualitat a la ja existent en la plantilla blaugrana. Regional Preferente

La segona trobada, primera com a local de l’equip de Miki Gomila, es disputarĂ  el dimecres 24 davant el CE Alaior, inclĂČs en els events esportius del programa de Festes Patronals 2016. Els de Julian Calzada, arriban al Municipal de Ses Canaletes com actual campiĂł de Lliga i Copa, quedant-la temporada passada a un sol tant de l’ascens a 3a DivisiĂł, desprĂ©s de caure per la mĂ­nima davant el CD Son Cladera. Per a aquesta temporada, tornarĂ  a ser clar favorit al tĂ­tol, malgrat algunes baixes importants en la seva plantilla com les de Fuguet i Alex que es van incorporar al mercat d’estiu al CE Mercadal i la d’Angel Pulido que va fer el mateix perĂČ al Penya Ciutadella de 3a DivisiĂł. Per la seva banda, els albinegres han incorporat a Ameller i Huguet, que passen, des de ja, a les ordres del tĂšcnic Julian Calzada.

El tercer partit dels pupils de Miki Gomila, serĂ  al divendres 2 de Setembre al Municipal de MaĂł, davant el nou CF Sporting de MahĂłn de Juanan Gomez i Miquel Capo. Els actuals subcampions de Copa i Lliga han patit una renovaciĂł important en les seves files, a causa de les baixes de jugadors importants que han decidit no continuar a l’equip maonĂšs. No obstant aixĂČ, les renovacions de Miquel Capo, Ruben Ferra, Cris Triay i les lĂłgiques incorporacions, deixa a l’entitat de la carreteRegionalra de Sant LluĂ­s en un dels equips que mĂ©s pot crĂ©ixer durant el recent estrena curs 2016/2017.

Ja per Ășltim, els lluissers, tenen previst visitar Los Nogales d’es Migjorn al dia segĂŒent de la seva enfrontament davant el CF Sporting de MaĂł. Al davant tindran a l’equip de Victor Perez, un conjunt que a incorporat a les seves files a jugadors de la talla de Josep Sales amb molta experiĂšncia a 3a DivisiĂł. Els del centre de l’illa, seguiran sent un dels rivals que pot ser jutge de l’competiciĂł, donat la gran tasca tĂ ctica i la força fĂ­sic que els transmet el seu tecnic. Un equip ple de treballadors que s’adapten a qualsevol circumstĂ ncia i ho donen tot per una entitat, a la qual defensen a capa i espasa. Es Migjorn Ă©s una localitat que respira futbol per tots els costats i en els quals els seus habitant sĂłn un jugador mes de la plantilla migjornera. La trobada, previst per al dissabte a les 19:00 hores serĂ , de moment, l’Ășltim assaig per a l’equip de Miki Gomila.

Jose Maria Vidal para sportsdecanostra

Comentarios cerrados