Sports de ca Nostra

CCE Sant Lluís ; Calendari Amistosos REGIONAL PREFERENT

P1080923Els de Miki Gomila, tanquen el calendari de partits de pretemporada

Definit el calendari de partits amistosos de la primera plantilla, amb les vistes posades en la seva estrena a la Copa davant el CE Alaior el cap de setmana del 17 de setembre.

Quatre seran les trobades que disputaran els nostres davant rivals de la seva mateixa categoria, que els valdrà per anar donant forma al seu sistema de joc i anar rodant als jugadors que es troben en la fase inicial de la seva preparació física.

El primer d’ells, es disputarà a l’Estadi Mahones, el proper dimecres 17 agost a partir de les 20:30 hores davant l’equip blaugrana dirigit per Tolo Rossello. Els de la capital, seran un dels equips que, a priori, per plantilla ha d’estar a la zona mitja alta de la taula classificatòria amb un grup nodrit de jugadors joves procedents del juvenil i la base que la temporada passada va fer tan bon paper a la lliga domèstica. Amb la incorporació de jugadors com Paquito Cardona, Oscar Pons, Bili Llabrés i Guille Mas, sumaràn la seva qualitat a la ja existent en la plantilla blaugrana. Regional Preferente

La segona trobada, primera com a local de l’equip de Miki Gomila, es disputarà el dimecres 24 davant el CE Alaior, inclòs en els events esportius del programa de Festes Patronals 2016. Els de Julian Calzada, arriban al Municipal de Ses Canaletes com actual campió de Lliga i Copa, quedant-la temporada passada a un sol tant de l’ascens a 3a Divisió, després de caure per la mínima davant el CD Son Cladera. Per a aquesta temporada, tornarà a ser clar favorit al títol, malgrat algunes baixes importants en la seva plantilla com les de Fuguet i Alex que es van incorporar al mercat d’estiu al CE Mercadal i la d’Angel Pulido que va fer el mateix però al Penya Ciutadella de 3a Divisió. Per la seva banda, els albinegres han incorporat a Ameller i Huguet, que passen, des de ja, a les ordres del tècnic Julian Calzada.

El tercer partit dels pupils de Miki Gomila, serà al divendres 2 de Setembre al Municipal de Maó, davant el nou CF Sporting de Mahón de Juanan Gomez i Miquel Capo. Els actuals subcampions de Copa i Lliga han patit una renovació important en les seves files, a causa de les baixes de jugadors importants que han decidit no continuar a l’equip maonès. No obstant això, les renovacions de Miquel Capo, Ruben Ferra, Cris Triay i les lógiques incorporacions, deixa a l’entitat de la carreteRegionalra de Sant Lluís en un dels equips que més pot créixer durant el recent estrena curs 2016/2017.

Ja per últim, els lluissers, tenen previst visitar Los Nogales d’es Migjorn al dia següent de la seva enfrontament davant el CF Sporting de Maó. Al davant tindran a l’equip de Victor Perez, un conjunt que a incorporat a les seves files a jugadors de la talla de Josep Sales amb molta experiència a 3a Divisió. Els del centre de l’illa, seguiran sent un dels rivals que pot ser jutge de l’competició, donat la gran tasca tàctica i la força físic que els transmet el seu tecnic. Un equip ple de treballadors que s’adapten a qualsevol circumstància i ho donen tot per una entitat, a la qual defensen a capa i espasa. Es Migjorn és una localitat que respira futbol per tots els costats i en els quals els seus habitant són un jugador mes de la plantilla migjornera. La trobada, previst per al dissabte a les 19:00 hores serà, de moment, l’últim assaig per a l’equip de Miki Gomila.

Jose Maria Vidal para sportsdecanostra

Los comentarios están cerrados.