Sports de ca Nostra

At.Balears ; Roba temporada 2016-2017

DSC_0033L’Atlètic Balears ha presentat aquest divendres l’ equipament que lluirà la primera plantilla durant l’imminent temporada 2016-2017. En ple centre de Palma, devora la font de La Rambla, quatre jugadors de l’equip que prepara l’alemany Christian Ziege (Oinatz Aulestia, Francesc Fullana, Carl Klaus i Malik Fathi) han mostrat les samarretes de la temporada a la qual es celebrará el 75 aniversari del club.

El nou equipament  no presenta gaire canvis –s’han volgut respectar les senyes d’identitat en tot momento- però com a nota més destacada, l’escut de l’Atlètic Balears está envoltat d’una corona de llort, amb la dada de creació i la de 2017, quan es complirán els 75 anys d’existència.

Amb la presencia del director general d’esports del Govern de les Illes Balears, Carles Gonyalons; el cap de gabinet de Cultura, Patrocini i Esports del Consell de Mallorca, Tolo Aguilar; i la batlessa de Palma en funcions, Aurora Jhardi, l’acte de presentació  -fet en plena via pública- ha cridat l’atenció dels vianants que passejaven per Ciutat a migdia d’aquest divendres.

El president de l’Atlètic Balears, Ingo Volckmann, en declaracions a la Cadena Cope i IB3 Ràdio ha assenyalat que “l’objectiu de la temporada es l’ascens a Segona Divisió A, tot i que cal anar poc a poc. Tenim un projecte que ens fa molta il.lusió”.

De la seva banda, el director esportiu, Patrick Messow i el director de márquetin, Lawrence Momenthal, han agrait el suport que rep l’Atlètic Balears de part dels patrocinadors i han lloat la signatura d’un contracte per dues temporades més amb l’empresa de roba esportiva JOMA.

La plantilla de l’Atlètic Balears estrenarà el nou equipament aquest diumenge en el partit que jugará l’equip blanc i blau contra el Constància d’Inca aquest diumenge a Son Malferit amb motiu del trofeo Nicolás Brondo.

Premsa
At.Balears

 

Los comentarios están cerrados.