Sports de ca Nostra

CC.EE. SANT LLUIS ; PRIMER ENTRENAMENT DE LA PRETEMPORADA

P1080895La primera plantilla del CCE Sant Lluís ha fet a la tarda de dilluns el primer entrenament de la pretemporada a una primera presa de contacte que s’ha caracteritzat per l’alt ritme de la sessió i la intensitat dels exercicis. Així, durant dues hores, els jugadors han fet treball de força, exercicis de possessió de pilota i un partit amb l’espai reduït per anar agafant el to físic de cara a la temporada recent estrenada.

Un total de 23 jugadors es van posar a les ordres del cos tècnic, encapçalat per Miki Gomila, encara que amb algunes absències per motius laborals que iniciaran la pretemporada al marge del grup per poder combinar el fonamental treball de principi de curs amb les seves ocupacions.

Abans de l’inici de l’entrenament, la junta directiva, encapçalada pel president Rosendo Pons, va donar la benvinguda a tots els jugadors i els animar a treballar per al benefici del grup ia aconseguir les seves metes personals que s’hagin fixat, alhora de buscar el creixement de l’equip a través de la competitivitat en les sessions setmanals.

El grup, tornarà a exercitar-se tota la setmana a les 20:30 hores, a excepció del dimecres, amb la mirada posada en el primer partit amistós a celebrar-se la propera setmana.

Premsa CC.EE.Sant Lluis

Pretemporada RegionalPretemporada RegionalPretemporada RegionalPretemporada RegionalPretemporada Regional

Los comentarios están cerrados.