Sports de ca Nostra

CC.EE. SANT LLUIS ; COMENÇA LA TEMPORADA 2016/2017 PER L’EQUIP REGIONAL

IMG_6456-1S’han acabat les vacances per als jugadors del Regional Preferent que en la tarda de dilluns estan citats a les 20:30 hores per al primer entrenament de la temporada a les instal·lacions del Camp Municipal de Ses Canaletes. Les primeres sessions d’entrenament de la pretemporada estaran marcades pel treball físic, amb l’objectiu d’aconseguir el fons físic necessari per afrontar una temporada que s’iniciarà el 17 de setembre amb la visita del CE Alaior al feu lluisser, en la primera jornada de la Copa Regional Preferent.

El cos tècnic encapçalat per Miki Gomila, comptarà amb un grup de jugadors, en els quals es barreja joventut i experiència i amb els quals s’inicia un nou projecte amb una base de 17 jugadors de temporades anteriors i que ha estat reforçat amb l’arribada de els jugadors que reforçaran cadascuna de les línies de l’equip.

El cos tècnic estarà integrat aquesta campanya per Miki Gomila com a entrenador i amb l’ajuda de Pedro Palliser i Sito Rotger, que han planificat els entrenaments en aquestes primeres setmanes del mes d’agost que es desenvoluparan a les instal·lacions del Camp Municipal de Ses Canaletes i un parell de sortides a la platja per fer un treball físic, aspecte molt important per assolir el to desitjat per a la temporada.

Per a la primera setmana de pretemporada s’han programat un total de quatre sessions d’entrenaments, desenvolupant-se totes elles a partir de les 20:30 hores. Per a la segona setmana, el cos tècnic té planificades també, dues sortides a la platja mes un entrenament a Ses Canaletes, així com el primer partit amistós per començar a avaluar també el treball tàctic i físic de les primeres sessions davant un rival encara per definir .

El dimecres 24 d’agost, serà la presentació oficial de l’equip a Ses Canaletes, al tradicional partit de festes patronals, davant el CE Alaior, actual campió de Copa i Lliga i que serà el rival dels de Gomila en l’estrena de les dues competicions d’aquesta temporada 2016/2017.

Premsa CC.EE.Sant Lluis

Los comentarios están cerrados.