Sports de ca Nostra

Presentat el XII Torneig de Sant Roc

TORNEIG-SANT-ROC-2016-1024x768-292x300Ha estat presentada la dotzena edició del Torneig de Futbol Sant Roc, que comptarà amb la participació del Cardassar de Preferent, l’Inter Manacor de I Regional, el Vilafranca de II Regional, a més de l’Alqueria de II Regional, equip amfitrió, i que tendrà com a escenari el camp de Sa Teulerade s’Alqueria Blanca els dies 13 i 15 d’agost.

Cardassar i Vilafranca disputaran la primera semifinal el dissabte 13 d’agost a les 17:45 hores, mentre que l’Alqueria i l’Inter Manacor jugaran l’altra semifinal el mateix dissabte 13 d’agost a partir de les 20 hores.

La jornada de cloenda tendrà lloc el dilluns15 d’agost, amb la disputa del partit pel tercer i quart lloc a les 17:45 hores entre els equips perdedors de les dues semifinals, i a partir de les 20 hores la final entre els dos equips guanyadors de les dues semifinals, de la qual sortirà el guanyador d’aquesta edició XII del torneig. Manacor, doble campió, Ferriolense, Santanyí, aquest per quatre vegades, a part de l’Atl. Balears, Serverense, Felanitx i Alqueria, campió el 2015, han alçat fins el dia d’avui el trofeu del Torneig de Sant Roc.

RJ para Fútbol Balear.

informa sportsdecanostra

Los comentarios están cerrados.