Sports de ca Nostra

El RCD Mallorca s’enfrontarà al Granada FC al XLI TROFEU CIUTAT DE PALMA

Ciutat de Palma Futbol_bajaJosé Hila: “Aquesta serà una edició molt especial del Ciutat de Palma, presentam aquest trofeu el mateix any que el Mallorca celebra el seu centenari. Un segle d’història que marca el treball del club i el suport incondicional de la seva afició”

 

Monti Galmés: “és un torneig emblemàtic i una ocasió molt bona per a convidar tots els aficionats i socis que vinguin a l’estadi a donar recolzament al club

 

Palma, 5 d’agost 2016. Avui matí el batle de Palma, José Hila, ha presentat al saló de plens de l’Ajuntament de Palma el XLI TROFEU CIUTAT DE PALMA, que disputaran el RCD Mallorca i el Granada CF el proper dia 13 d’agost a l’Iberostar Estadi.

 

Hila ha donat la benvinguda a aquest consolidat trofeu de Ciutat, ha convidat els ciutadans a donar suport al club i ha destacat que “serà una edició molt especial del Ciutat de Palma, perquè presentam aquest trofeu el mateix any que el Mallorca celebra el seu centenari. Un segle d’història que marca el treball del club i el suport incondicional de la seva afició”.

 

A l’acte també hi han intervingut la regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll,  el president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard, i el president del RCD Mallorca, Monti Galmés. Per la seva part, Galmés ha agraït el suport de l’Ajuntament i ha assenyalat que “és un torneig emblemàtic i una ocasió molt bona per a convidar tots els aficionats i socis que vinguin a l’estadi a donar recolzament al club”.

 

Abans del partit el RCD Mallorca presentarà la plantilla del primer equip del club per a la nova temporada i els aficionats podran conèixer de primera mà les noves incorporacions

Imatge i link de video.
Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

Los comentarios están cerrados.