Sports de ca Nostra

500 nins i nines de Palma, socorristes per un dia a la platja Can Pere Antoni

Socorristes per un dia 2Josep Maria Rigo: «A més del vessant lúdic ens interessen molt aquestes activitats que incideixen en la tasca preventiva dels socorristes tan important com actuar en situacions de risc i més de cara a la població vulnerable com la infantil».

500 nins i nines de les escoletes d’estiu de Palma han participat avui a la campanya «Socorrista per un dia» que s’ha desenvolupat a la platja Can Pere Antoni. L’objectiu d’aquesta activitat organitzada per l’Ajuntament en col·laboració amb l’empresa concessionari del servei de socorrisme de les platges de la ciutat, Emergències 7000 i Dic Drac, empresa que gestiona les escoletes d’estiu, i el Grup Juaneda és difondre la prevenció i les mesures d’autoprotecció entre la població més jove, a més de mostrar la feina dels socorristes. El coordinador general d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, Josep Maria Rigo, ha destacat aquesta tasca preventiva dels socorristes «tan important com actuar en el moment de situacions de risc».

 

Després de fer-los lliurament del seu uniforme de feina, una seva samarreta de «Socorrista Junior», els nins i nines, en diferents grups, han anat rotant entre les activitats preparades. Han après RCP (reanimació cardiopulmonar) i la maniobra de Heimlich, han pres part en una gimcana que finalitzat en un rescat, han conegut la feina dels socorristes i les seves embarcacions i una ambulància.

Aquesta campanya forma part del programa de diverses activitats que s’han organitzat a les 5 platges de Palma al llarg de l’estiu.

 

Dins el mes d’agost estan previstes activitats sobre les meduses, dia 17 d’agost a Can Pere Antoni, pel medi ambient, dia 19 d’agost a Ciutat Jardí, una activitat sobre la cadena de supervivència en ofegaments, dia 23 d’agost a Platja de Palma i per acabar, una activitat sobre primers auxilis dia 24 d’agost a Cala Major.

Socorristes per un dia 1 Socorristes per un dia 3

Gabinet de Comunicació

Ajuntament de Palma

Los comentarios están cerrados.