Comunicat de prensa CE Sineu

20 julio 2016 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

sineuComença la pretemporada del CE Sineu, amb energies renovades, per fer front a una nova temporada plena de reptes i il·lusions generades per la magnĂ­fica temporada que ens va dur a disputar la lligueta d’ascens a 3era divisiĂł amb l’equip de preferent, format principalment per jugadors del futbol base.

Actualment el club compte amb l’escoleta, un equip de prebenjamí, dos de benjamins, un aleví, un infantil, un cadet, un juvenil, un equip femení i un preferent.

Si t’agrada l’esport i vols forma part d’aquest projecte el club necessita jugadors i jugadores per completar les plantilles de tots els equips.

L’àrea esportiva comença amb un nou equip format per un coordinador i un planter d’entrenadors formats en INEF, que volen implantar una filosofia futbolĂ­stica que formi als jugadors i jugadores en els diferents aspectes tĂ ctics i tĂšcnics, a travĂ©s de sessions d’entrenament que els dotin de les eines necessĂ ries per a la prĂ ctica esportiva, per tal que puguin fer front als seus reptes personals.

Podeu contactar amb Maties Ramis, coordinador del futbol base al Tel. 646 78 78 00.

Animeu-vos a formar part d’aquesta família esportiva.

Premsa CE Sineu

Comentarios cerrados