NOVES INCORPORACIONS C.E. CAMPOS

14 julio 2016 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional
coll presi copia fernandez presi copia riutord joan copiaEl Campos estĂ  en disposiciĂł d’anunciar tres noves incorporacions.

En primer lloc, Miquel FernĂĄndez, provinent del SantanyĂ­ i que retorna per iniciar una nova etapa a l’equip campaner. Jugador amb experiĂšncia i que de ben segur que aportarĂ  molt en aquesta nova plantilla que s’estĂ  dissenyant.
Albert Coll, que es torna incorporar a la Tercera DivsiĂł nostra, desprĂ©s d’haver passat per Alemania i haver vestit la camiseta d’equips com el Poblense o Constancia. Jugador fĂ­sic i amb molt bona planta, a mĂ©s de qualitat, del que Joan Mas espera treure el seu mĂ xim rendiment.
I per acabar, Jaume Riutord, jugador jove i amb ganes de demostrar que pot jugar a la mĂ xima categoria balear i que no tenim cap dubte, de que aixĂ­ serĂ .
Tres noves altes que sumar a la resta de components ja compromesos amb el club vermell i que estan configurant una bona plantilla, amb una bona mescla de joventut i experiĂšncia, amb jugadors amb ganes de demostrar que poden jugar a la categoria i jugadors que ja ho han demostrat i que volen seguir marcant el camĂ­ dins la Tercera DivisiĂł, aixĂ­ com donar un cop de mĂ  a tots aquests joves.

Biel Sastre
C.E.Campos

Comentarios cerrados