Més d’un miler d’infants participa als campus d’estiu a les instal·lacions de l’IME

13 julio 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

thumbnail_campus esportiusSusanna Moll: “Els campus esportius integren valors educatius i esportius i són una magnífica alternativa per als pares i les mares que fan feina durant el període de vacances dels seus fills” 

Adjuntam nota de premsa i una imatge d’una de les activitats que es duen a terme. 

Palma, 13 de juliol de 2016.- Les instal·lacions de l’Institut Municipal de l’Esport (IME) acullen un total de 1.250 infants inscrits als campus esportius d’estiu. Els campus estan destinats a nins i nines de 3 a 14 anys i tenen un contingut ludicoesportiu on es treballa l’autonomia i la integració mitjançant l’esport, el joc i la convivència. Les empreses adjudicatàries d’aquests serveis són Esports 85 (Son Moix i Son Hugo) i Dicdrac (Son Cotoner, Rudy Fernández i Germans Escalas).

La regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, ha afirmat que “els campus esportius integren valors educatius i esportius a través del joc i la convivència, i són una magnífica alternativa per als pares i les mares que fan feina durant el període de vacances dels seus infants.” Els infants realitzen diferents activitats esportives, jocs aquàtics, tallers, gimcanes, ball i excursions. Els campus d’estiu es duen a terme a cinc instal·lacions de l’IME: el Palau Municipal d’Esports Son Moix, el Poliesportiu Germans Escalas, les Piscines Municipals de Son Hugo, el Poliesportiu Rudy Fernández i el pavelló de Son Cotoner.

Els abonats de l’IME tenen entre un 12 i un 15% de descompte als campus. Per altra banda, també hi ha descomptes per a germans, que apliquen directament les empreses adjudicatàries en el moment de la inscripció.

112 places becades

L’IME destina un total de 87 places per als campus d’estiu a Serveis Socials, i 25 més per al programa Vacances en Pau, e l’Associació d’Amics del poble

Sahrauí, que fan un total de 112 places becades. Cada plaça inclou la gratuïtat de la guarderia de 7.30 a 9 h, i les activitats ordinàries de 9 a 14 h.

Les 87 places per a infants usuaris de Benestar Social es distribueixen a les diferents instal·lacions de l’IME; el Palau Municipal d’Esports Son Moix compta amb 35 places becades per als mesos de juliol i agost, i amb 17 places el mes de setembre; el Poliesportiu Germans Escalas ofereix 16 places becades; a les Piscines Municipals de Son Hugo es bequen 20 places; 10, al Poliesportiu Rudy Fernández, i 6 al pavelló de Son Cotoner.

Més informació i inscripcions a ESPORTS 85 i http://dicdrac.net/descargas/

 

Gabinet de Comunicació

Ajuntament de Palma

Telf: 971 22 59 76

 

Comentarios cerrados