El CE Campos continúa treballant per dissenyar una bona plantilla que es posi a les ordres de Joan Mas.

12 julio 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

baba i joanPodem anunciar quatre noves incorporacions.

En primer lloc, el que serà un puntal a la defensa de l’equip campaner. N’Andrés Nicolau, conegut com a Nico. Central amb gran experiència a la categoria i amb una valúa més que demostrada als diferents equips als que ha jugat. Serà la seva segona experiència a Campos, després d’haver-hi jugat durant una temporada ja fa uns anys. Jugador que de ben segur serà molt important i que com deim, aportarà el seu saber i les seves qualitats per formar una bona defensa.
Després podem anunciar la incorporació de Toni Peña, porter provinent de S’Horta i que després d’uns anys a l’equip assenyalat pega el bot a la categoria de Tercera divisió, on esperam i desitjam pugui dur a terme una extraordinària temporada i demostri les seves grans qualitats.
En tercer lloc, la incorporació de Manuel Diop, conegut com a Babacar i que després de jugar un any per la banda del Collerense, torna a Campos on ja va jugar els seus darrers anys de juvenil. Jugador jove, polivalent i físicament ben dotat i que esperem pugui mostrar el seu bon joc per la banda dreta del CE Campos.
I ja per acabar, assenyalar la incorporació de Raúl Fernández, que després d’un any sense jugar, degut a una lesió, torna amb tota la ilusió per jugar, tan en una banda com a l’altra de la defensa, per donar seguretat defensiva a l’equip de Joan Mas.
El Club, la secretaria tècnica, continúa treballant per anar satisfent les necessitats que té l’entrenador per formar un bon grup.

Biel Sastre
nico i presi nico raul i joan toni i presi

Comentarios cerrados