C.D. MANACOR I F.C. INTER MANACOR ES POSEN EN MARXA

12 julio 2016 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

CapturaDurant les properes setmanes els primers equips i tots el juvenils començaran la seva preparació
Manacor, 12 de Juliol de 2016.
DesprĂ©s de moltes notĂ­cies a nivell institucional, arriba l’hora de parlar de Futbol, durant aquestes properes setmanes els primers equips començaran la preparaciĂł de cara a la pretemporada.
El primer en fer-ho serĂ  l’equip Juvenil DivisiĂł d’Honor, que comencen la pretemporada aquest dijous dia 14, amb Pep SansĂł al capdavant una temporada mĂ©s.
Dilluns 18, seran el torn del primer equip del Manacor, entrenat per Jaume Vadell que lluitarĂ  per l’ascens en la categoria Preferent i una setmana desprĂ©s, el dilluns 25 el F.C.Inter Manacor, dirigit per Cosme Andreu i Toni Muñoz, començarĂ  a treballar amb vistes a l’esperat ascens.
El mateix dilluns dia 25, arrancaran els Juvenil Nacional i de Primera Regional, que entrenats per Javi Lopez i Miquel Nicolau respectivament, esperen repetir els Ăšxits de la temporada anterior, competint a categories complicades i amb plantilles formades totalment per jugadors de primer i segon any.
La resta d’equips iniciaran la pre-temporada paulatinament durant el mes d’agost.
Tota la preparaciĂł un any mĂ©s anirĂ  coordinada i dirigida pels preparadors fĂ­sics del club, Guiem Timoner i Joan TomĂ s, sobre ells recau la tasca posar a to als equips amb l’objectiu de poder mantenir un alt nivell fĂ­sic durant tota la temporada i evitar lesions.
C.D Manacor i F.C Inter Manacor.

Comentarios cerrados