Atletic Montuiri Balanç de se temporada

23 junio 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

DSC_0293El juny és una cita anual de fer balanç i posar nota a la feina feta durant l’hivern, és el que farem a continuació:
La segona temporada de l’Athletic començà al mes d’agost guanyant el I Trofeu Sant Bartomeu de l’Athletic, contra els veïnats del Pina FC, el dia 24 d’agost amb la grada repleta de gent.

L’inici no fou dels més desitjat pels montuïrers… El primer partit el Montaura visità es Revolt i trenca amb quatre gols el rècord d’imbatibilitat dels atlètics a la nostra vila.
A la segona jornada l’Athletic caigué per 2-0 contra els que finalment guanyarien el campionat (Bunyola CF) i l’equip queia a la darrera posició. Fins a la jornada 3 no es guanyà el 1r partit i va ser contra l’Alqueria Blanca.
Després de golejar al coer a casa, el Son Ferrer  a la 5a jornada els atlètics no varen ser capaços de guanyar en les següents 8 jornades, entrant amb una fatídica dinàmica de derrotes i empats perdent els derbis de Vilafranca i Algaida els dos com a visitant. Alguns jugadors ho lamentaven a les xarxes socials, però no perderen l’esperança en cap moment.
A la jornada 14 el Santanyí pagà els plats romputs i l’Athletic guanyà 4-0 acabant amb els fantasmes de la mala ratxa.
El darrer partit de l’any 2015 acabà com la passada temporada, a son Verí i amb derrota  i per acabar-ho d’adobar, el central Miquel Miralles es lesionava per tot el que quedava de temporada.
El campionat d’hivern finalitzà al camp del Pòrtol el dia 17 de gener.
La segona volta comença amb una «revenja» als que havien acabat amb el rècord dels montuïrers al Revolt i l’Athletic s’imposa de 0-3 al petit camp de Mancor de la vall, tot es començà a veure d’un altre color i els resultats començaren acompanyar als de Montuïri a la tornada del campionat. Empat a zero a casa contra el líder Bunyola CF, victòria al camp de Santa Maria. També  cal recordar la victòria al derbi contra l’Algaida i maneta de gols al «tot poderós» Son Verí, amb Tomeu Fullana al capdavant de l’equip el dia de lacelebració del 2n aniversari de l’Athletic Montuïri.
També hi hagué el partit per oblidar dins Son Ferrer, els coers durant quasi tota la temporada que acabà amb derrota atlètica.

Jugades 38 jornades l’Athletic acaba la lliga entre els deu primers de la Segona Regional mallorquina ocupant la 9a posició.
Amb un total de 58 punts, 17 partits guanyats, 14 perduts i 7 empatats. Encaixant 58 gols i marcant-ne 65. El màxim golejador ha estat Toni Sánchez amb 28 dianes.

Classificació definitiva temporada 2015-2016
Posicions de l’equip durant la temporada

 

Fotografia de final de temporada

Després de repassar la temporada, la consideram més que aprovada! Volem agrair-ho a tots els socis, aficionats i patrocionadors que entre tot ho hem fet possible.
Des del club seguirem fent feina per començar la 3a campanya de l’Athletic Montuïri. A poc a poc vos anirem informant pels diversos canals de comunicació de les novetats, fitxatges, etc.

Comentarios cerrados