Sports de ca Nostra

Presentació del torneig de pàdel ESTRELLA DAMM PALMA DE MALLORCA OPEN,

xestrella-damm-palma-de-mallorca-open-2016-d7e91370d9-620x875_JPG_pagespeed_ic_9fWK6UvlsxDemà, dimarts 21 de juny, tindrà lloc la presentació del torneig de pàdel ESTRELLA DAMM PALMA DE MALLORCA OPEN, que es durà a terme del 22 al 26 de juny al Palau Municipal d’Esports Son Moix. L’Institut Municipal de l’Esport (IME) col·labora en aquest esdeveniment.

 

Hi assistiran la tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll; el director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez; el director d’Expansió Nacional de World Padel Tour, Luis Torres, i el  president de la Federació Balear de Pàdel,  Francisco Sanz.

 Aquesta competició forma part del circuit mundial de pàdel professional WORLD PADEL TOUR.

 

Dia: dimarts 21 de juny de 2016
Hora: 13.00 h
Lloc: pista central Palau Municipal d’Esports Son Moix, Camí la Vileta, 40

Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

Los comentarios están cerrados.