Sports de ca Nostra

ELS CVS MALLORCA GOLD SÓLLER I EL CVS CONST. MIQUEL MORELL SÓLLER TOQUEN EL CEL EN ELS SEUS RESPECTIUS CAMPIONATS D’ESPANYA

Fa mal resumir uns campionats com els que han disputat els nostres equips cadets a terres murcianes i valencianes aquesta passada setmana. Evidentment, l’alegria ara mateix és desmesurada, eufòria que et fa estar a damunt un núvol. Mal de fer en paraules. Per això intentarem que entengueu el que es viu en un Campionat d’Espanya a través de les imatges que hem anat rebent via whatsapp durant aquests dies i que transmeten molt, moltissim del que es vivia allà a cada instant…

Son moments per gaudir del premi sense oblidar el que deia l’entrenador argentí de futbol Marcelo Bielsa :
22 CADETS CAMP ESPANYA 2“No permitan que el fracaso les deteriore la autoestima. Cuando ganás, el mensaje de admiración es tan confuso, te estimula tanto el amor hacia uno mismo y eso deforma tanto. Y cuando perdés sucede todo lo contrario, hay una tendencia morbosa a desprestigiarte, a ofenderte, sólo porque perdiste. En cualquier tarea se puede ganar o perder, lo importante es la nobleza de los recursos utilizados, eso sí es lo importante; lo importante es el tránsito, la dignidad con que recorrí el camino en la búsqueda del objetivo. Lo otro es cuento para vendernos una realidad que no es tal.”
Si d’una cosa estam tots orgullosos al CVS, és de la manera en que cercam el premi, de la manera en que recorrem el camí, de veure la gent feliç, il-lusionada, de que les cadets prometin selfies a n’Alfons despres de cada victòria, de que na Marta, na Maite, na Lluisa, vagin a cercar gel, trompetes, tambors, banderes, espelmes. De que pares i mares es posin la camiseta del CVS allà on van, es pintin la cara i sumin com els que més perque tot rodi, de que un grup de whatsapp on bastaria que hi fossin els 10 membres del club que no es desplaçaren a Múrcia o a Castelló, tengui 106 membres que durant una setmana han compartit il-lusions i emocions amb mils (literalment) de missatges, tots positius.
Dies per recordar com s’ha arribat aquí per no caure malalts d’èxit. No passam pena perque el capità del barco pilota amb una claredat d’idees extraordinari, perque comanda la seva tripulació donant sempre exemple, perque tots els tripulants entenen el missatge que no és altra que fer les coses el millor possible.

Perquè ara es guanya i es parla molt del CVS, però fa 5 o 8 anys, les coses s’intentaven fer igual de bé, sempre el millor possible, sempre fent autocritica, sempre intentant millorar, amb curiositat, amb il-lusió, amb perfeccionisme malaltis… Així s’ha arribat aquí despres de 16 anys de vida en que no s’ha deixat de creure en el que es feia.
Ahir, els nostres Cadets jugaren les respectives finals dels seus Campionats d’Espanya amb molts entrenadors, monitors, pares i amics a les tribunes dels pavellons on jugaven. Gent que no tenia cap obligació de ser allà però que s’identifiquen amb el que veuen cada dia en el Club Volei Sóller i que han volgut compartir el moment amb els nostres. A tots, infinits agraíments. No dubteu que part de l’èxit, part de la responsabilitat de ser on som, és vostra. Perquè com recorda tant sovint el nostre president, cada un dels èxits del club arriba gràcies a la feina de tots els membres del club i espcialment dels entrenadors que des de l’escoleta fins als equips sénior ho donen tot, sempre, incondicionalment
IMG-20160620-WA0005
En la part estrictament esportiva es podrien analitzar mil coses però es que en un Campionat d’Espanya on es juguen 7 partits en 5 dies hi ha tantes coses a tenir en conte que dir que has estat el millor potser no seria el més indicat. Cada partit és una final, molts es decideixen en el tie break, molts per la mínima i sí, el més fàcil es dir que som els millors i que s’ha guanyat fàcil, però la realitat es que s’ha fet una feinada per arribar el més amunt possible i despres en els moments importants s’ha estat molt encertat. Això ens ha duit a dues finals que marquen una fita històrica pel volei solleric, balear i ens atreviriem a dir que nacional.
Toca gaudir de tot això perquè ens ho hem currat molt. Però no gaires dies perque haviat vendran altres reptes, nous objectius i segur que ho voldrem fer millor del que ho hem fet fins ara. Perquè sempre es pot fer millor, o no?…

Salut i volei… gràcies i enhorabona a tots…
Premsa CV.Soller

Los comentarios están cerrados.