Sports de ca Nostra

II FESTA ESPORTIVA CLUB ESPORTIU MANACOR

Captura II FESTA ESPORTIVA DEL CLUB ESPORTIU MANACOR, pel proper divendres dia 10 de juny, enmarcada dins el programa de Fires i Festes de Manacor 2016 i a la qual s’aprofitarà per despedir la temporada per la majoría d’equips, tot i que encara resten encara algunes finals de benjamins i juvenils.
 
La festa començarà a les 17 hores amb la concentració dels nins i nines de categories de Futbol 7 i 8, els quals participaràn en un circuit de jocs recreatius diversos dirigits per Joan Tomàs, Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i preparador físic de les categories base del Club Esportiu Manacor.
 
Per a les 18:30 hores és la convocatòria del tots els equips de Futbol 11, que juntament amb els equips prebenjamins, benjamins i alevins, participaràn  a la Festa de Final de Temporada 2015-16 coordinada per Mabull Espectacles i amb la col.laboració de l’Ajuntament de Manacor.
Vos convidam a participar, juntament amb els vostres fills/es, de la festa!!! Bon Estiu!!!
MªA.Llodra para sportsdecanostra

Los comentarios están cerrados.