Sports de ca Nostra

Comunicat oficial: Estadi Balear

Estadio Balear

Estadio Balear

El Consell d’Administració que dirigeix ​​el Sr. Ingo Volckmann traslladava a la Procampo l’oferta de remodelació parcial de l’Estadi Balear per a l’execució imminent de la reforma i així poder tornar a l’estadi originari de l’Atlètic Balears en la següent temporada 2016/17. La reforma seria pagada íntegrament per la propietat del Club.

La proposta del Sr. Volckmann era traslladada pel president de la Procampo el Sr. Damià Estelrich a la Junta Directiva d’aquesta associació el passat 1 de juny i després de converses entre Club i el Sr. Estelrich, l’Atlètic Balears insta la Procampo a donar una resposta afirmativa en un curt termini de temps. De no acceptar la proposta exposada, el Sr. Volckmann retirarà qualsevol plantejament d’efectuar aquest esforç econòmic per aconseguir-ho.

Projecte de reforma

L’Atlètic Balears proposa la remodelació parcial de l’Estadi Balear pressupostada en 1 milió d’euros. Aquesta consisteix en la reforma de la tribuna principal de l’estadi de la Via de Cintura, tancant la resta de les localitats -gradas de darrere de les porteries i la tribuna descoberta- i dotar el camp de gespa natural.

Aquesta reforma sempre es faria amb tots els permisos pertinents, avalats i assessorats per arquitectes i aparelladors per garantir la completa seguretat dels assistents als partits a l’Estadi Balear. Mai es plantejaria cap reforma que no compleixi la legalitat i assegurant la màxima seguretat.

L’objectiu del Club no és altre que conservar al màxim l’estructura i essència de l’Estadi Balear mantenint la seva fisonomia en la mesura del possible, retent homenatge a la història d’un Club que complirà 75 anys el 2017. Aquesta reforma seria en una primera fase però, d’assolir l’ascens a Segona Divisió a, es continuaria reformant la resta de l’estadi.

En canvi, la Procampo proposa l’enderrocament i reconstrucció de l’Estadi Balear, una operació que encara que molt ambiciosa i il·lusionant podria tenir un cost d’entre 7 i 12 milions d’euros; quantitat inassumible per al Club.

Sol·licitem, per tot això, que es pensi en el bé comú de totes les parts que integren tant la Procampo com el Club per fer realitat aquest retorn a l’Estadi Balear.

En darrer lloc, el Club no farà més declaracions sobre el tema fins que no es produeixin novetats

WEB AT.BALEARES

Los comentarios están cerrados.