Sports de ca Nostra

FFIB SE UNEIX EL DOL A L’ESPORT BALEAR ,PER LA MORT DEL PILOT LLUÍS SALOM

00100_0001005521_2_salom,Ha patit un fatal accident a Montmeló durant els entrenaments. La FFIB se suma al condol per la pèrdida d’quest gran esportista del motociclisme.El pilot espanyol Luis Salom, de 24 anys, ha mort a conseqüència de l’accident que ha patit avui horabaixa al circuit de Montmeló.
Salom, del SAG Racing Team de Moto 2, ha estat evacuat del circuit en ambulància a les 16:00 d’aquest divendres rumb a l’Hospital Universitari General de Catalunya. El mallorquí ha tengut un greu accident durant la segona sessió lliure del Gran Premi de Catalunya. Ha caigut abans de prendre la volta 12, a la coneguda com a zona de l’estadi, quan tot just havia donat cinc voltes

FFIB

Los comentarios están cerrados.