Sports de ca Nostra

Arrancan los Juegos Mundiales del deporte de empresas

160530_juegos-empresasMás de 5.000 deportistas tomarán parte en la primera edición de los Juegos Mundiales del deporte corporativo, que se celebran en Mallorca hasta el próxio 4 de junio y que arrancaron ayer. Por la noche, el Parc de la Mar de Palma fue escenario del acto de inauguración. El evento, que fue presentado el pasado lunes, cuenta con el apoyo de los Ajuntaments de Palma, Calvià, Marratxí, Llucmajor, Santa Maria y Andratx.

Més de 5.000 esportistes participaran en els I Jocs Mundials d’Esport d’Empreses

La primera edició dels Jocs Mundials d’Esport d’Empreses tindran lloc a Palma, Calvià, Marratxí, Llucmajor, Santa Maria del Camí i Andratx entre els dies 1i 4 de juny. L’Institut Municipal de l’Esport (IME) col·labora en aquest esdeveniment amb la cessió de diferents instal·lacions municipals de Palma.

A l’acte hi han intervingut la tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll; el president de l’Associació Independent Esportiva d’Empreses (AIDEB), Jaime Illana; el vicepresident de l’AIDEB, Francisco García, i la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Calvià, Eva Serra. També ha assistit a l’acte el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Llucmajor, Tomeu Tugores.

Moll ha destacat que “Pensam que aquest esdeveniment esportiu es consolidarà a pròximes edicions, ja que canvia el paradigma turístic de la nostra illa”.

Segons dades de l’organització, l’esdeveniment tindrà un impacte econòmic d’entre 8 i 10 milions d’euros a l’illa. Els Jocs acolliran la participació de més de 5.000 esportistes, provinents de diferents països del món, que participaran en 21 modalitats esportives: futbol, futsal, handbol, bàsquet, voleibol, vòlei platja  bàdminton, golf, esquaix, tennis, tennis taula, bitlles, minigolf, dards, atletisme en pista, ciclisme en carretera, petanca, natació, pàdel, cursa de 10 km i catchball, esport dirigit a dones de qualsevol edat.

Premsa Ajuntament de Palma

Los comentarios están cerrados.