Sports de ca Nostra

Noticies CVS‏ ; A LA LLUITA SULLERICS!!

IMG-20160428-WA0087Dies com el d’avui es solen omplir de tòpics, de frases fetes, de comparacions amb situacions similars en que altres ja han triomfat. Tot per intentar arribar al moment de la veritat de la millor manera possible.

Avui, els nostres guerrers, encapçalats per Toni Pericas i Felip Reynes, juguen a les 20:00 h davant el Playas del Médano canari per un lloc a les semifinals del CEJM. Els que vivim d’aprop l’equip, el club, i conéixem els jugadors, la categoria, sabem que les 4 finals jugades fins ara han estat d’un nivell d’exigència extraordinari. Però es que son molt bons, i han arribat a avui depenent d’ells mateixos per ficar-se dins els 4 millors equips juvenils nacionals. Una bestialitat. Com ho han fet?…
Evidentment hi ha una base de feina, de constància, de perfeccionisme marcat pels seus entrenadors indispensables per entendre el procés, però una vegada arribat aquí hi ha dos detalls que marquen les diferències quant jugues amb rivals igual o més bons que tú.

 

Primer fer-ho tots junts, perque quant jugues pels companys, per no fallar al de devora, ho fas millor, tot té més bon gust. I segon, creure al 200% en el que fas. Ells han tengut la sort de ser entrenats per dos locos des volei que més enllà de les seves inqüestionables capacitats creuen cegament en el que fan i en com ho fan. Si avui, guerrers, sou capaços de creure en el que feis, tal com vos han ensenyat en Toni i en Felip, anirà be.. hi ha d’anar.
Feim referències constants als nostres avantpassats que guanyaren una dura i difícil batalla davant els invasors turcs que ens volien pendre ca nostra. Ells ho féren tots junts, cregueren en el que fèien i fins al darrer moment de la darrera batalla no aconseguiren triomfar.
Dies com avui no són normals, maldament els nostres guerrers ens hi tenguin acostumats. A la lluita sullerics!, tots junts!… a la lluitaaaaaa!!!!!……

Los comentarios están cerrados.