CCE SANT LLUIS ; DIA AMB FAMILIA AL MUNICIPAL DE SES CANALETES‏

29 abril 2016 | Por lorenzo | Categoria:

Diapositiva1-9Per segon any consecutiu i amb visats posades al final de temporada, es disputara un dels partits de l’any al Municipal de Ses Canaletes, perĂČ, no seran els habituals jugadors els que saltaran al verd del feu lluisser, en aquest cas, seran els entrenadors i pares / mares dels nostres jugadors els que es poseran les botes per posar tota la seva “qualitat” sobre el terreny de joc i demostrar d’on li ve aquesta passiĂł pel futbol als seus fills.

En un partit previst per a les 17:30 h. del diumenge 8 de Maig, els atrevits hauran de fer la inscripciĂł per disputar el partit al Bar del Camp de Futbol, lloc on tambĂ© podrĂ  adquirir tot el que ho desitgi els tiquets per al “Asado Argentino” previ a la trobada.

Un “Asdo Argentino” que tĂ© la intenciĂł de reunir a mantels al major nombre de gent previ a la trobada, i que sigui un avanç del partit a disputar. Per a la ocasiĂł, els tiquets que han de ser adquirits abans del dimecres 4 maig, tindran un preu de 8 € per als adults i 5 € per als nens, incloent plat, postres i una consumiciĂł. Les consumicions per a aquest dia, tindran el preu d’1 € i ha de servir perquĂš tots els integrants del CCE Sant LluĂ­s, passin un diumenge en famĂ­lia al Municipal de Ses Canalete

Comentarios cerrados