Sports de ca Nostra

CCE SANT LLUIS ; DIA AMB FAMILIA AL MUNICIPAL DE SES CANALETES‏

Diapositiva1-9Per segon any consecutiu i amb visats posades al final de temporada, es disputara un dels partits de l’any al Municipal de Ses Canaletes, però, no seran els habituals jugadors els que saltaran al verd del feu lluisser, en aquest cas, seran els entrenadors i pares / mares dels nostres jugadors els que es poseran les botes per posar tota la seva “qualitat” sobre el terreny de joc i demostrar d’on li ve aquesta passió pel futbol als seus fills.

En un partit previst per a les 17:30 h. del diumenge 8 de Maig, els atrevits hauran de fer la inscripció per disputar el partit al Bar del Camp de Futbol, lloc on també podrà adquirir tot el que ho desitgi els tiquets per al “Asado Argentino” previ a la trobada.

Un “Asdo Argentino” que té la intenció de reunir a mantels al major nombre de gent previ a la trobada, i que sigui un avanç del partit a disputar. Per a la ocasió, els tiquets que han de ser adquirits abans del dimecres 4 maig, tindran un preu de 8 € per als adults i 5 € per als nens, incloent plat, postres i una consumició. Les consumicions per a aquest dia, tindran el preu d’1 € i ha de servir perquè tots els integrants del CCE Sant Lluís, passin un diumenge en família al Municipal de Ses Canalete

Los comentarios están cerrados.