Sports de ca Nostra

VOLTA A MALLORCA INTERNACIONAL AMB MOTO‏

Presentació Volta a Mallorca en MotoAvui matí ha tingut lloc a la plaça de Cort de Palma la presentació de la 40a VOLTA A MALLORCA INTERNACIONAL AMB MOTO, que es durà a terme aquest pròxim diumenge 1 de maig, amb sortida des de les Avingudes. L’Institut Municipal de l’Esport col·labora en aquest esdeveniment esportiu.

 

A l’acte, hi han assistit la tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll; el president de la Federació Balear de Motociclisme, Pedro Mas; el president de ½ Milla Sport Club, Pep J. Quetglas, el corredor de mundial moto 3, Joan Mir, i representants dels patrocinadors i els col·laboradors.

 

Moll ha destacat que aquest esdeveniment “és molt important per a la ciutat ja que atreu un important nombre de participants de diferents països.

 

Enguany congregarà a la sortida uns 7.000 participants, segons dades de l’organització. La Volta, que consolida amb aquesta edició 40 anys de trajectòria, celebrarà el seu aniversari amb una proposta d’activitats complementàries com la conferència de Miquel Silvestre, i un concurs d’instagram.

 

 

Los comentarios están cerrados.