Sports de ca Nostra

El CTEIB Atletisme organitza jornades de tecnificació de migfons i fons per a entrenadors els dies 29 i 30 d’abril

images El Centre de Tecnificació Esportiva d’Atletisme de les Illes Balears (CTEIB Atletisme) organitza unes jornades de tecnificació de migfons i fons per a entrenadors els dies 29 i 30 d’abril de 2016 a Palma (Príncipes de España). Aquestes jornades tractaran sobre fonaments tècnics, programació i estructuració d’entrenament de migfons i fons, la planificació i l’alt rendiment.

Horari:
•Divendres, 29 d’abril, de 19:00 a 21:30 hores
•Dissabte, 30 d’abril, de 10:30 a 12:30 hores
El ponent serà Antonio Serrano Sánchez, tècnic del sector de migfons i fons de la RFEA, tècnic del CAR Joaquín Blume (Madrid) i entrenador personal de diferents atletes de migfons i fons de la selecció espanyola.
Aquestes jornades estan obertes a tots els tècnics que hi vulguin participar. En cas de voler prendre part, el interessats hauran d’avisar abans del 25 d’abril al correu atletisme@fundacioesportbalear.es

Los comentarios están cerrados.