Sports de ca Nostra

“Els 10 milions d’euros de retorn de la Palma de Mallorca Marathon són una injecció extraordinària per a molts de sectors de la nostra ciutat”‏

Presentació Palma de Mallorca Marathon2016La 13a edició d’aquesta prova espera 10.000 participants el proper 16 d’octubre

 

El batle de Palma, José Hila, ha participat avui a la presentació de la Palma de Mallorca Marathon 2016, on ha destacat el retorn econòmic que aquesta prova suposa per a Palma, tal com ha revelat un estudi elaborat per la UIB. “Més de 10 milions d’euros suposen una injecció extraordinària per a molts de sectors econòmics de la nostra ciutat, que se veuen beneficiats de la celebració d’aquest esdeveniment”, ha assegurat el batle durant l’acte, que ha tengut lloc al Caixaforum.

 

Aquest esdeveniment esportiu, que celebrarà la seva 13a edició el proper 16 d’octubre, espera superar els 10.000 participants en les tres distàncies, i fa que “la nostra ciutat se situï al calendari de grans marathons internacionals, un sector que està al màxim nivell a tot el món”. Per això, des de l’Ajuntament de Palma  “donam el màxim suport perquè aquesta edició sigui un gràn èxit”, destacat Hila.

 

El batle ha detallat l’aportació de l’Ajuntament a aquesta cita, “des de l’IME prestam personal especialitzat en esports i donam completa cobertura en matèria de seguretat i neteja. Coordinam tots els serveis municipals amb els organitzadors perquè el dia de la prova tot estigui a punt”. Cort també fa difusió de la Palma de Mallorca Marathon a les fires i comunicacions turístiques internacionals als principals mercats europeus. “Volem que Palma sigui l’escenari elegit per molts de grans esdeveniments esportius internacionals com aquest”. Hila també ha avançat que Cort ja està instal·lant les antenes per fer del Passeig Marítim la major zona wifi d’Europa, una mesura que beneficiarà a residents, turistes i participants a la prova, que demanaven aquest servei.

 

Segons l’estudi de la UIB que ha presentat amb dades de la edició 2015, els participants gasten de mitjana 1.212 euros per estància, una despesa diària de 205 euros, quasi el doble del turista mitjà, que gasta uns 116 euros diaris. Es tracta d’un turista de qualitat que a més vé acompanyat per altres persones.

 

A la presentació han assistit també la regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll; el director general d’Esports del Govern de les Illes Balears, Carles Gonyalons, el el director del centre d’institucions de CaixaBank a Balears, Hilari Llabrés; la doctora en Ciències Econòmiques i Empresarials de la UIB, Maria Antònia Garcia, coautora de l’estudi, i el director de carrera de la Palma de Mallorca Marathon, David Thompson.

Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

Los comentarios están cerrados.