Sports de ca Nostra

EL CVS FUSTES CA’N VAQUER ARRANCA DEMÀ EL CAMPIONAT D’ESPANYA JUVENIL MASCULÍ A ALMERIA

IMG_5725Ja hi tornam a ser!… avui capvespre els integrants de l’expedició sollerica del juvenil masculí, encapçalada pels seus tècnics, Toni Pericas i Felip Reynes, vitagen a Almeria per arrancar demà a les 11 h. un nou Campionat d’Espanya de Voleibol.

Enquadrat en el grup E amb els equips del Coslada (Madrid), Mediterràneo (València) i Pizarra (Màlaga), els nostres jugaran tres vertaderes finals en el seu grup per accedir al quadre d’honor del Campionat. Tres dels
Els nostres, que contaran amb en Martín, en Jordi i en Joan Lladó no renunciaran a res i com ja ens tenen acostumats, segur que ens fan sentir orgullosos de la feina i del que oferiran a damunt la pista.
En Tià i en Bili de col-locadors, Josep Rabassa, Josep Bort, Toni Campillo, Biel, Denis, Xisco Mas… Només de veure la llista un ja s’imagina el que es pot veure a damunt la pista. S’ens posen els pels de punta recordant les batalles que ja han viscut els nostres guerrers i que tant i tant ens han fet disfrutar… no vos ho perdeu.
Demà a partir de les 11 arranca l’espectacle amb el CVS Fustes Ca’n Vaquer…
Amunt sullerics!!

Los comentarios están cerrados.