Sports de ca Nostra

L’Institut Municipal de l’Esport avança en accessibilitat‏

accessibilitatL’Institut Municipal de l’Esport (IME) ha realitzat un conjunt d’actuacions per avançar en matèria d’accessibilitat al Palau Municipal d’Esports Son Moix, tant en les instal·lacions com en els cursets esportius que s’hi imparteixen. L’IME treballa de manera transversal l’eliminació d’entorns “discapacitadors” de les instal·lacions esportives municipals per a garantir l’accés universal a l’esport i la independència dels usuaris.

 

En concret, ja s’ha modificat la ubicació del registre general de documents de l’IME, el servei on els ciutadans s’han de dirigir per fer tràmits com ara sol·licitar exempcions de preus públics o sol·licitar reserves d’espais esportius. També s’han traslladat la sala de premsa i de la sala de reunions, serveis que fins ara estaven situats a la segona planta de l’edifici, totalment inaccessible.

 

La tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll; el gerent de l’Institut Municipal de l’Esport, José María González; el tècnic d’accessibilitat de l’Ajuntament de Palma, José Chito, i els tècnics de l’IME han fet un recorregut per les dependències de Son Moix. Han visitat el registre general de documents, la nova sala de premsa, que s’ha habilitat a l’entrada de la pista; i la nova sala de reunions, amb accés directe des de l’entrada principal de Son Moix.

 

Moll ha destacat que “l’accessibilitat és una de les prioritats d’aquest equip de govern i dins la nostra política d’esports per a tots l’IME treballa per a fer accessibles tots els espais i serveis municipals”.

 

 

 

 

Grups de natació per a infants amb discapacitat

 

L’IME també ha obert nous grups de natació per a infants amb discapacitat a Son Moix, on fins ara no hi havia. Aquesta activitat compleix una funció educativa i terapèutica molt important per als petits.

 

A més, el mes de febrer també es va iniciar a Son Moix un grup de tennis per a adults amb discapacitat.

 

Amb aquests programes “s’aconsegueix l’objectiu de facilitar l’accés a l’activitat física i a l’esport de tots els ciutadans mitjançant les instal·lacions i els serveis municipals”, ha assegurat Moll.

 

Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

Los comentarios están cerrados.