Athletic Club de Montuïri 2 – CF Vilafranca 2‏

20 abril 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

DSC_0019Eren les 17h d’un horabaixa de calor primaveral quan la pilota comença a rodar, el primer dia que el CF Vilafranca trepitjava es Revolt per enfrontar-se a l’Athletic Montuïri en partit oficial.
Al primer temps fou pels vilafranquers, ja que al min. 12 el pitxitxi de la lliga el fabricà una jugada i avançà als visitants per 0-1.
Quan ja havien transcorregut uns minuts de la segona part, els veïns de Tomeu Penya es distanciaven en el marcador marcant el 0-2.
Els atlètics estaven obligats a marcar per ficar-se al partit. Així va ser, després d’una falta lateral Octavi Rechach(69′) de cap acursava distàncies 1-2.
Minuts més tard Mas donà una assistència a un Barceló(79′) que  no perdonà i empatà a 2 el derbi.

A falta de poc més de deu minuts per acabar l’encontre, el col·legiat expulsà a Sánchez i a dos jugadors de CF Vilafranca, tots per doble targeta groga.
Després de diversos atacs dels dos equips el marcador final fou de 2-2.

Cal destacar que Mayol picà la pilota al pal en dues ocasions i Bergas al primer temps tragué una pilota que es dirigia molt a prop de la línia de gol de la porteria que defensava Miralles Martorell.
Acabada la jornada 31 l’Athletic ocupa la 13 posició a falta de 7 partits pel final de la lliga.

El proper partit serà el dia de sant Jordi, dissabte 23 a les 18h, l’Algaida visita es Revolt. El segon derbi del mes d’abril.