Sports de ca Nostra

L’Skatepark de Son Moix, ara més segur i estable‏

FOTO SKATEL’IME ha realitzat reformes de millora als mòduls prioritzant la seguretat dels usuaris, Susanna Moll: “Dins les nostres prioritats hi ha la seguretat dels usuaris i estam treballant totes les deficiències que ens hem trobat” 

L’Institut Municipal de l’Esport (IME) ha realitzat diferents actuacions als mòduls de l’Skatepark de Son Moix per a solucionar les deficiències a la seva estructura, torneria i al tauler de rodament o skalite. A hores d’ara, les instal·lacions són més segures i més estables per als seus usuaris.

 

La tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll, el gerent de l’Institut Municipal de l’Esport, José María González, i els tècnics de l’IME s’han apropat a l’Skatepark per a conèixer de primera mà els resultats de les millores dels mòduls.

IME

 

Moll ha afirmat que “dins les nostres prioritats hi ha la seguretat dels usuaris i estam treballant totes les deficiències que ens hem trobat amb actuacions efectives per a resoldre les anomalies de les instal·lacions”.

 

Amb aquesta reforma l’IME ha invertit 15.437 € en concepte de materials, ja que per a la mà d’obra ha utilitzat els serveis de manteniment de la instal·lació. Les principals actuacions han estat dirigides a la SEGURETAT eliminant la torneria de reblons; a la DURABILITAT, substituint el tauler marí per tauler de fibra de vidre; a l’ESTABILITAT, reforçant l’estructura metàl·lica, i a l’EFICIÈNCIA, amb la cimentació de formigó que elimina la vibració dels elements i facilita el drenatge de l’aigua.

 

L’Skatepark de Son Moix és una instal·lació d’ús lliure i acull més de seixanta usuaris diaris que practiquen diferents modalitats com patins, skates i patinets o scooters.

 

Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

Los comentarios están cerrados.