PILOTES REGLAMENTÀRIES PER A TOTS ELS CLUBS FEDERATS

11 abril 2016 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

DSC_0024La renovació del Conveni de la Fundació del Futbol i la Fundació de Caixabank permet que cada club rebi 10 pilotes reglamentàries. Ja estan a disposició dels clubs.

Les pilotes les poden reclamar els clubs tan si són clients de La Caixa com si no.

A Mallorca s’han habilitat dos punts d’entrega de 10 a 13:30 hores:

– Els clubs de Palma i el seu entorn podran recollir les pilotes a la mateixa Fundació (ubicada a l’edifici de la Federació) responsable Sr. Miquel Gómez, Tel. 627 357 521

– Els clubs de la resta de l’illa podran recollir-los a la mateixa Fundació o a «Feim Esport», situat a Binisalem (C / .Pou d’en Bauça, 7-a, 07350 Binissalem, Tel 971.886.328 (Antonia Durán).

– Els clubs de Menorca, Eivissa i Formentera s’han de posar en contacte amb la delegació de la Federació de cada illa.

– Prèviament a la recollida de les pilotes, cada clubs s’ha de  personar en qualsevol oficina de la Caixa, sol·licitant les 10 pilotes, siguin o no clients de Caixa-Bank.

– Posteriorment l’entitat financera «Caixa-Bank», confirmarà i autoritzarà a la Fundació el lliurament de les pilotes a l’esmentat Club.

– A partir del dia següent el club podrà retirar les pilotes en els punts de lliurament esmentats anteriorment. A causa de la gran quantitat de pilotes a lliurar es prega als clubs que abans de retirar-los es posin en contacte telefònic amb el punt de lliurament més proper per acordar la seva entrega i així evitar desplaçaments inútils,

– En recollir les pilotes se signarà el corresponent rebut

Vos recordam que per a qualsevol consulta o aclariment podeu dirigir-vos en l’horari indicat a Miquel Gómez, tel. 627 357 521.

ENLACE DE FOTOS

Fotos Ricardo Martinez para Sportsdecanostra

 

 

Comentarios cerrados