Sports de ca Nostra

INFANTIL F. C : EL CVS CONST. TUENT SÓLLER TANCA UNA GRAN TEMPORADA AMB UNA NOVA VICTÒRIA

IMG_3172No hi podria haver millor manera per acabar la lliga que un gran partit on les solleriques fóren superiors al rival en tot moment. Mèrit de les jugadores locals que varen mostrar molt d’ordre i les coses clares en tot moment.
Arribam a la fi d’aquesta temporada marcada per la gran evolució de l’equip passant de tan sols guanyar un partit a la primera volta a només perdre’n dos a la segona i donant la cara i lluitant en els dos partits perduts. Crec que un bon estreno d’aquestes nines en la competició.

Però seguim fent feina per preparar la segona edició del torneig d’Alaior Menorca que tendrà lloc els dies 20 i 21 del vinent mes de maig. L’any passat els dos equips del Club Volei Sóller, infantil femení B i C, quedaren primer i tercer respectivament en aquest torneig d’estiu i aquest any esperam tornar lluitar per aconseguir una bona plaça. Seguirem informant de qualsevol esdeveniment.

Pel Construccions Tuent Sóller jugaren, Margalida González, Lola Rullan, Marta Pérez, Cristina Bernat, Clàudia Coll, Maria Marco, Maria Viudes, Aina Frau, Sara Muñoz i Carla Toth.
Volem agrair el suport del nostre patrocinador Construccions Tuent, i els pares i familiars que ens han recolzat tota la temporada, i donar l’enhorabona aquestes jugadores per la seva bona feina i gran entrega.
Premsa CV.Soller

Los comentarios están cerrados.