Sports de ca Nostra

CC.EE. SANT LLUIS ; Resum del planter del cap de setmana‏

IMG_5702-1-300x198Recuperat ja el ritme normal de competició, els nostres equips de formació han consumit una jornada més de les diferents competició de lliga d’aquesta temporada 2015/2016.

Amb un dissabte on tan sols els equips de Futbol 5 i el Benjamí A disputaven els seus partits en aquest dia, el Poliesportiu Municipal de Ses Canaletes va ser testimoni d’una jornada més de futbol en edat iniciació, els Clubs de la zona de llevant s’enfronten entre ells per veure l’aprenentatge continu dels seus jugadors en aquesta primerenca edat.

Pel que fa al Benjamí A, partit davant l’At. Villacarlos al qual no van poder vèncer, imposant-sa els grocs a l’equip de Toyo Sastre per un global de 2-4 al marcador. Amb aquesta derrota, els blaus queden relegats a la cinquena plaça, amb un punt de desavantatge amb respecte al CE Alaior i amb quatre menys que el seu rival d’aquest cap de setmana. La trobada va tenir una primera part frenetica on es van aconseguir els dos equips cinc dels sis gols que va assenyalar el marcador final. Van començar els visitants colpejant primer, però els nostres no van donar el seu braç a tòrcer en cap moment. 0-1 per als de Queijo, 1-1, 1-2, 2-2 i 2-3 al descans, un colpejava i l’altre responia. El segon temps va començar amb un CCE molt més profund arriscant a mesura que anaven consumint segons en el minuter, però el marcador seguia com al descans, mínima avantatge per als visitants. Res més iniciar-se el quart definitiu, el tant de Florit per als grocs manava a terra en Benjamí A que tot i la derrota va estar a l’altura que li exigia el partit.

Per al diumenge queda la resta de la jornada, a l’Annex de Ses Canaletes, igualtat màxima entre el Aleví A i el Penya Ciutadella Esportiva B en un partit on els dos van voler vèncer però cap ho aconseguir, al final gust agredolç per a tots dos que es van marxar a vestidors amb la mateixa sensació, van merèixer més. La tasca de la defensa lluissera va ser perfecta, amb un bon treball de tot el conjunt tot i que en atac, els nostres van arribar al partit amb moltes baixes, la manca d’idees i el bon fer dels visitants van impossibilitar que la meta ciutadellenca fora perforada. Amb aquest empat, els de Cecilio Morente tallen una ratxa de quatre derrotes consecutives i no aconsegueixen donar caça al seu rival d’aquesta jornada a què tenien a l’abast en cas de vèncer els blaus.

A la mateixa hora però a uns pocs metres de distàncies, victòria clara i merescuda de l’Infantil A per un marcador de 6-1 davant el Penya Ciutadella Esportiva B, cuer de la competició i que va fer el que va poder per aturar el vendaval ofensiu dels de Beni Fuxà. En tot just set minuts es resolver la trobada, tot i que van haver d’esperar fins al 30 per posar-se per davant els nostres, Eloy s’encarregava de marcar per partida doble en un instant i posar el partit molt de cara per als nostres. La resta de la trobada va ser de clar domini local que va ser arribant amb encara més facilitat amb el pas dels minuts, fins a aconseguir tancar el partit pel marcador abans esmentat.

Patiguer, i no poc el Cadet, per doblegar al CE Ferreries B en un partit en què tot i realitzar una primera part de nivell, els visitants es van posar per davant en l’única ocasió d’aquests primers 40 minuts. Abans els de Miky Gomila van tenir dues clares oportunitats per avançar-sa, la primera a les botes d’Oliver que no va poder resoldre amb encert i la segona a la sortida d’un córner, on Benja remata de cap aprop de la meta blaugrana. Ja en el segon temps, les contínues arribades dels blaus van donar els seus fruits, primer amb el gol de Joan Sintes al 71 i de Benja en el temps de descompte que deixa al CCE a un pas del títol de Lliga després de l’empat del seu perseguidor, el Penya Orient i que fa que l’avantatge dels nostres quedi en quatre punts sobre els grocs i amb un partit menys a falta de tres jornades. Els de Gomila ha de sumar quatre punts en els propers tres partits o bé vèncer la setmana que ve i que el Penya Orient no ho faci per alçar el títol de Lliga.

Tres partits com a visitants tenien representació lluissera aquest diumenge, el primer d’ells va ser el disputat a Ciutadella per l’Infantil B de Krankel que es va imposar per 0-4 davant la UE Sami i que permet als nostres conservar la tercera plaça i retallar distàncies amb el Atletico Villacarlos que va caure en el seu partit contra el lider i deixa als nostres a només dos punts de la segona plaça ia cinc del líder. El partit va quedar resolt a la primera part, mes si cap amb el gol de Xavi Ginto en el primer minut de joc que va permetre als nostres jugar la resta del partit amb la avantatge en el marcador, als 12 minuts de nou Ginto posava un gol mes en el seu caseller individual i en el del seu equip abans que Jaume Rotger per partida doble posés el 0-3 i 0-4 abans del descans. La segona part, tot i no comptar amb gols va ser entretinguda per a l’espectador deixant amb el pas dels minuts el marcador tal qual estava al descans.

CadetQui no va tenir la sort de cara ni opcions per vèncer va ser el Benjamí  C que va caure per un clar 6-0 a l’Estadi Mahones davant l’equip B local. Els de Pedro Palliser no van tenir el seu dia i van caure davant un rival que aprofitar totes les oportunitats que va tenir per anar agafant distància en el marcador i acabar emportant el partit de manera justa. Els nostres per la seva banda, tot i la derrota, van intentar posar en pràctica el que s’ha treballat, però, el rival va saber definir a la zona ofensiva per endur-se els tres punts de manera clara.

Amb el temps afegit, fins a cinc minuts de descompte es van jugar, el Penya Ciutadella Esportiva B va empatar un partit que l’equip B de Lluís Muñoz tenia guanyat, l’empat deixa ja sense opcions als blaus d’aconseguir arribar a la primera posició que de moment és per al CD Migjorn a falta d’una jornada. Els lluissers amb el tant de Dani Quevedo, al 31 es posaven per davant, contra un rival que estava sent un gran oponent, el tant de Quevedo res més iniciar-se el segon temps donava el primer avantatge als de Muñoz. Amb el pas dels minuts, els dos equips buscaven àrea contrària, però, va tornar a aparèixer Quevedo en el 47, a un minut del final, per posar el que semblava ser el resultat definitiu, 0-2. Amb el temps complert, tot es va enfonsar, Pons al 48 reduia distàncies a un gol i Rodriguez al 50, dos minuts sobre l’afegit posava les taules definitives, empat dolorós per a les esperances dels nostres.

Un altre dels que va patir de valent va ser el Aleví B, que va fer un pas de gegant cap al títol i aprofita la derrota del seu més immediat perseguidor, la UD Seislan per agafar distàncies abans del transcendental partit de l’última jornada entre dos equips en terreny maones. Abans, els de Berlinghieri han hagut de posar-se la roba de treball per vèncer a domicili el Penya Orient B, amb gols de Sergi Gomila i Rafa Berenguer que posaven als nostres per davant. No obstant això, els locals van aconseguir posar als nostres les coses difícils, però amb una gran maduresa i centrant exclusivament en el seu joc per emportar-se la victòria que els permet comandar la classificació a falta de dues jornades. La setmana vinent, els blaus reben la visita de el CF Sporting de Maó A, en un partit clau si es vol arribar a la trobada de Sant Carles per davant en la classificació.

Premsa CC.EE.Sant Lluis

Los comentarios están cerrados.