Sports de ca Nostra

Previa Jornada Futbol Base‏ CC.EE.Sant Lluis ; Que rodi la pilota!!

IMG_6629-180x300Després d’un cap de setmana on tan sols els equips de prebenjamí i benjamí van disputar jornada, torna el futbol a totes les categories de formació amb 10 equips en competició en una jornada transcendental per Cadets, Benjamin B i Aleví B que opten al títol de Lliga i afrontan partits clau per a la lluita per acabar la competició en el mes alt.

L’equip cadet de Micky Gomila rep diumenge a les 11:30 h. al CE Ferreries, en la que serà la 11a Jornada de competició, quedan després d’aquest partit tres trobades per al final. L’equip blaugrana, cinquè classificat, ja va fer suar de valent als nostres en el partit d’anada, on els lluissers van poder endur-se els tres punts de SantBartomeu per un resultat final de 1-3. Els de Damia Moll vénen de dues victòries consecutives, l’última davant el Penya Orient, perseguidor dels nostres i que ajuda als nostres a augmentar el seu avantatge davant els ciutadellencs, que ara és de dos punts, encara que els grocs estan amb un partit més . Els de Gomila, que encadenen set victòries consecutives, volen fer un pas més cap al títol, abans del transcendental partit de la següent jornada davant el Penya Ciutadella, tercer classificat fins a la data i que s’enfronta aquesta setmana al segon classificat, Penya Orient.

Els dos equips de categoria Infantil, deixen les seves trobades d’aquesta setmana per al diumenge, una com a local, l’Infantil A i un altre com a visitant, l’Infantil B. Els de Beni Fuxà rebran diumenge a les 9:30 h. al Penya Ciutadella B, últim classificat i que encara no coneix la victòria en aquesta Lliga. Els de Fuxà, amb quatre partits consecutius sense vèncer, arriben al partit amb la intenció de recuperar el camí del triomf per afrontar el tram final de la temporada amb l’objectiu d’acabar l’any a la part alta de la classificació abans de donar tancament a un any en què les contínues lesions han allunyat els nostres de les posicions pel títol. Benjami

Per la seva banda, l’Infantil B de Krankel, visita Ciutadella per enfrontar-se a la UE Sami, penúltim classificat i al qual ja van vèncer en el partit de la primera volta per un marcador de 1-0, en un matx en què els blaus van fallar infinitat d’ocasions per arribar amb clar avantatge al final del partit. En aquesta ocasió, els nostres cercaran primer recuperar aquest nivell de joc que els ha permès estar a la zona alta de la taula i esperar els resultats que l’afavoreixin per retallar distàncies amb els equips que li avantatgen en la classificació, Atletico Villacarlos i Penya Orient , que s’enfronten entre ells en el feu dels primers.

En categoria Aleví, dos dels nostres tres equips, disputaran la tretzena jornada de Lliga. L’equip A, rep a l’annex de ses Canaletes, diumenge a les 10:00 h., al Penya Ciutadella B, rival que porta sis derrotes consecutives i que es presenta en el feu lluisser amb la intenció de tallar la seva mala ratxa. Els nostres per la seva banda, després del bon partit, tot i la derrota en la seva última jornada, volen retallar distàncies amb els seus predecessors i escalar posicions a la taula per sortir del pou classificatori. Per a això, els de Ceci, han d’estar intensos en defensa i efectius en atac i intentar minimitzar els seus errors, una de les lacres d’aquest equip que paga molt car els errors individuals en la seva zona defensiva.

El cas del Aleví B és totalment diferent, una victòria dels de Berlinghieri davant el Penya Orient, B, diumenge a les 11:00 h. a Son Marçal, els permetria arribar líders al transcendental partit de la setmana vinent a San Carlos davant la UD Seislan, equip amb el qual fins al dia d’avui es troba empatat a tot a la part alta de la classificació. En cas de victòria, els nostres recuperarien les sensacions que han tingut durant tota la temporada, tot i les dues derrotes en els seus últims tres partits, que han tallat en aquestes dates, la ratxa de bon joc i resultats que anaven aconseguint. Els pupils del tècnic català han d’afrontar aquesta, i les trobades que li quedin, sense la pressió de voler sortir campió, sinó amb la tensió adequada per recuperar el nivell de joc amb què anaven traient els seus partits endavant amb victòries. El gran rival dels de Berlnghieri és el propi equip de Berlnghieri que pateix als partits complicats, però, la il·lusió i el bon fer de tota la plantilla els ha portat a estar a la part alta de la taula.

En categoria Benjamí, després de ser els únics a disputar jornada la passada setmana, segueixen la seva competició. El conjunt A de Toyo Sastre, rep dissabte a les 10:00 h. a l’Atletico Villacarlos A, rival amb el qual van aconseguir taules en el partit de la primera volta, 2-2. Els de Sastre, amb dues victòries i un empat en les tres ultimes jornades tenen l’oportunitat, en cas de victòries, de pujar posicions en la classificació i poder alçar-se a la tercera plaça, a una certa distància del títol, si aconsegueixen doblegar l’equip de Queijo, que ve de caure per un contundent 0-5 davant el Penya Orient A, segon classificat. Els de Sastre, que van de menys a mes en aquesta Lliga afronten el partit amb una setmana d’entrenaments mes a les cames, una setmana marcada per la gran actitud d’una plantilla que vol vèncer en aquesta trobada per donar un cop sobre la taula i situar-se en les posicions de privilegi de la categoria.

AleviQui té una bona oportunitat de seguir a les posicions de privilegi, si no ho està ja, és el Benjamí B de Lluís Muñoz, que es desplaça a Son Marçal, diumenge a les 12:30 h. per retre visita al Penya Ciutadella Esportiva B. Els de Muñoz volen vèncer, més si cap, amb l’enfrontament directe entre CD Migjorn i CE Ferreries A, primer i tercer classificat respectivament d’aquesta setmana. Els lluissers, actuals segon classificats tenen davant seu una bona ocasió de ficar-se de ple en la lluita pel títol i esperar a l’última jornada per poder donar caça al CD Migjorn i aconseguir el campionat de Lliga. Per a això, el més important és tirar endavant el partit d’aquesta jornada, que no serà fàcil, davant d’un rival al qual van aconseguir vèncer per 4-2 en el partit de la primera volta.

El Benjamí C de Pedro Pallisser, després de la seva victòria per 3-1 davant la UE Sami a l’ultima jornada, vol abandonar el pou de la classifiació i per a això hauran de fer un pas endavant i vèncer al CD Menorca B, diumenge 10:00 h . a l’Estadi Mahones, un rival que ocupa actualment la tercera posició. Els de Pallisser que enllacen bons partits amb alguns de menys nivell, afronten el matx amb la intenció de com a mínim demostrar que estan preparats per presentar batalla davant de qualsevol opositor.

En categoria futbol 5, és el torn per als equips de l’any 2009, que es mediran a l’Atletico Villacarlos, en el cas del B i CF Sporting de Mahón A en el cas de l’A, dos equips que consumiran una jornada més del tradicional Torneig que organitza la nostra Entitat al Poliesportiu Municipal de Ses Canaletes cada dissabte. Una oportunitat de veure un futbol il·lusionant en uns nois que es troben en l’inici de la seva carrera futbolística.

Los comentarios están cerrados.