Sports de ca Nostra

L’Institut Municipal de l’Esport repara les grades del Pavelló Toni Pizà‏

CapturaLa pista transversal, que va quedar parcialment tancada per un problema tècnic, ja està operativa

L’Institut Municipal d’Esports (IME) va deixar ahir reparades les grades del Pavelló Toni Pizà, que varen quedar bloquejades a la pista aquest dilluns per un problema en el seu rodament.

Els operaris de l’empresa concessionària han treballat dos dies per a deixar reparades les grades de la instal·lació i possibilitar els entrenaments transversals i els partits d’iniciació mini i premini prevists.

El mateix dilluns, després d’una visita tècnica a la instal·lació, el gerent de l’IME, José María González, i els tècnics de l’IME es varen reunir amb els directius del Club de Bàsquet de la Indioteria per a demanar disculpes i per a explicar que la motorització és incompatible amb l’estructura actual de la grada, ja que es tornaria a produir un sobreescalfament del motor per causa de la seva mida i l’anivellament del sòl. Això implicaria un canvi integral de la grada amb un rodament adequat i estructura més lleugera amb un cost pressupostat d’entre 90.000 i 100.000 euros.

El gerent de l’IME ha destacat que “hem detectat nombroses deficiències a les instal·lacions esportives per culpa de la falta d’inversió dels darrers anys i hem posat en marxa actuacions per a solucionar els problemes de les instal·lacions de manera global”.

En aquests moments el pavelló acull entrenaments i competicions de diferents clubs, federacions i col·legis, entre ells: CD Bar Gost, Sagrat Cor FC, FC Ciutat de Mallorca, Club de Bàsquet de la Indioteria, Federació Balear de Ball Esportiu i Col·legi Balmes.

Antecedents

 El Pavelló Toni Pizà es va inaugurar l’any 2008. La pista poliesportiva comptava amb un sistema manual d’extensió i recollida de grades.

L’any 2011 s’hi va incorporar un sistema motoritzat d’obertura i tancament, que va patir un sobreescalfament l’any 2014, moment en què es va tornar al sistema manual.

Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

Los comentarios están cerrados.