Sports de ca Nostra

Barridiades al barri del Puig de Sant Pere (La Feixina).

Barridiades2016-2_OPIDissabte 9 d’abril, l’Institut Municipal de l’Esport organitza una nova jornada de Barridiades al barri del Puig de Sant Pere (La Feixina).

 

Aquesta activitat ludicoesportiva, que es realitza a diferents barris de Palma cada dissabte, va dirigida a tots els nins/nines i joves a partir de 3 anys i famílies. És una activitat gratuïta disposats a gaudir d’una jornada esportiva i divertida als carrers del seu barri

 

Les jornades comptaran amb un ampli ventall d’activitats i podran gaudir d’un circuit de bicicletes d’Educació Vial amb el que participa La Policia Local i prendre conscienciació de les tasques de reciclatge amb el camió d’EMAYA que acompanyarà les jornades.

 

Dia: Dissabte 9 d’abril de 2016

Hora: De 10:30 a 13.30 hores

Lloc: La Feixina

Los comentarios están cerrados.