Sports de ca Nostra

L’IME posa en marxa una nova edició de Barridiades‏

Barridiades2016-2_OPIPer primera vegada, aquestes jornades lúdicoesportives arribaran a Cala Major, Son Fortesa Sud, l’Arenal i El Terreno

 

L’Institut Municipal d’Esports inicia demà una nova edició de Barridiades al Parc de la Riera, al barri de Bons Aires. Aquestes jornades lúdicoesportives tindran lloc cada dissabte de 10.30 a 13.30 hores a diferents barris de Palma fins el mes de juny. Són activitats gratuïtes i estan dirigides a tots els nins/nines i joves a partir de 3 anys que estiguin disposats a gaudir d’una jornada esportiva i divertida als carrers del seu barri.

 

Les jornades comptaran amb un ampli ventall d’activitats com bàsket, vòlei, tennis, hoquei, bàdminton, futbet, circuit de psicomotricitat, atletisme, futvòlei, slack line, petanca, escacs, cotxes a pedals, així com activitats d’esports adaptats com Goalball, vòlei i bitllets. Els nins també podran gaudir d’un circuit de bicicletes d’Educació Vial amb el que participa La Policia Local i prendre conscienciació de les tasques de reciclatge amb el camió d’EMAYA que acompanyarà les jornades. Tots els participants rebran un diploma esportiu i una targeta amb les activitats i consells saludables.

 

Els principals objectius del projecte de Barridiades són convertir la nostra ciutat en una taula d’esports, fomentar valors com la esportivitat, la tolerància, integració, educació i els hàbits saludables, dinamitzar els barris i apropar l’activitat física a nins i joves de manera amena i divertida. L’IME ha prioritzat aquells barris on es necessita més dinamització per les seves característiques, o a on hi ha més població amb risc d’exclusió social.

 

El primer trimestre de 2016 va tenir una participació de 2.200 nins al conjunt dels barris, essent els de Son Gotleu, Foners i Son Rutlan els més concorreguts de les onze jornades. Aquest trimestre les Barriades tindran presència per primera vegada als barris de Cala Major, Son Fortesa Sud, l’Arenal i El Terreno.  La nova edició comptarà amb tretze jornades, dues més que l’anterior.

 

 

Los comentarios están cerrados.