Sports de ca Nostra

MIQUEL BESTARD APOSTA PER LA CONTINUÏTAT DE LA JUNTA DIRECTIVA

00100_0001005465_2_juntraEl president electe de la FFIB se va reunir amb els directius i els va oferir continuar dins la Junta que ha de nomenar per la nova legislatura.

Segons el procés electoral, el recentment reelegit president, Miquel Bestard, nomenarà els membres de la Junta Directiva aquesta setmana. La nova Junta haurà de ser ratificada per la direcció general d’Esports en pocs dies.

Bestard, en una reunió informal amb els directius aquest dimecres, els ha comunicat que comptava amb ells per seguir formant part del seu equip de confiança. També els va reiterar que està molt agraït per la seva col·laboració durant aquests anys, que han estat els millors de la Federació de Futbol de les Illes Balears. Tots els presents varen manifestar la seva predisposició a continuar dins la Junta Directiva.

Dins la nova Junta, segons el president, hi haurà una tercera vicepresidència econòmica, que serà ocupada pel fins ara Tresorer, Alfredo Lamata. També s’augmentarà la participació de les Illes Menors i es farà directiu el veterà col·laborador federatiu Miquel Vives.

FFIB

Los comentarios están cerrados.