MIQUEL BESTARD APOSTA PER LA CONTINUÏTAT DE LA JUNTA DIRECTIVA

30 marzo 2016 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

00100_0001005465_2_juntraEl president electe de la FFIB se va reunir amb els directius i els va oferir continuar dins la Junta que ha de nomenar per la nova legislatura.

Segons el procĂ©s electoral, el recentment reelegit president, Miquel Bestard, nomenarĂ  els membres de la Junta Directiva aquesta setmana. La nova Junta haurĂ  de ser ratificada per la direcciĂł general d’Esports en pocs dies.

Bestard, en una reunió informal amb els directius aquest dimecres, els ha comunicat que comptava amb ells per seguir formant part del seu equip de confiança. També els va reiterar que està molt agraït per la seva col·laboració durant aquests anys, que han estat els millors de la Federació de Futbol de les Illes Balears. Tots els presents varen manifestar la seva predisposició a continuar dins la Junta Directiva.

Dins la nova Junta, segons el president, hi haurĂ  una tercera vicepresidĂšncia econĂČmica, que serĂ  ocupada pel fins ara Tresorer, Alfredo Lamata. TambĂ© s’augmentarĂ  la participaciĂł de les Illes Menors i es farĂ  directiu el veterĂ  col·laborador federatiu Miquel Vives.

FFIB

Comentarios cerrados