Sports de ca Nostra

PREVIA CAP DE SETMANA‏ ; Torna al futbol després de la Setmana Santa

IMG_7926Cap de setmana de pocs partits per el futbol base, en què només 6 equips, els tres de categoria prebenjamí i els tres de Benjamí disputaran jornada després de la Setmana Santa amb tots els equips minvats en efectius a causa dels viatges que es produeixen durant aquestes setmanes de vacances escolars, però, el futbol en aquestes dues categories no atura i els que estiguin hauran d’afrontar les trobades sabent d’aquest handicap en contra.

Per al dissabte, els tres partits de categoria Prebenjamí que es disputaran al Poliesportiu de Mao seran els únics amb representació del CCE que tindrà la imatge d’un Ses Canaletes totalment buit en aquest dissabte al matí. Els primers a posar-se les botes de futbol seran els nois del B que s’enfrontaran sobre el parque davant el Menorca At. en la 12a Jornada. Posteriorment i en dos partits consecutius, 12:30 h. i 13.30 h. serà el torn dels equips A i C de Prebenjamí que s’enfrontaran al CE Alaior A i CF Sporting de Maó B, respectivament amb el mateix escenari com a testimoni.

Per al diumenge, l’annex de Ses Canaletes obrirà les seves portes per rebre sobre la seva gespa al CCE Sant Lluís A i al Penya Ciutadella Esportiva A que es mediran a partir de les 10:00 h. Els de Toyo Sastre reben a un rival, cuer de la classificació però que arriba havent aconseguit una victòria en la penúltima jornada abans de les vacances. No són de confiar-se els nois de Sastre que per la seva banda ocupen la cinquena posició i que en cas de victòria poden escalar alguna posició per ficar-se entre els tres o quatre primers. Amb la seva victòria a Los Pinos per 2-4, els nostres acumulen dues jornades consecutives sense caure derrotats i en aquest cap de setmana tenen l’oportunitat d’allargar la seva ratxa positiva.

A Ciutadella es desplaça el Benjamí B per enfrontar-se a les 12:00 h. a Son Marçal a Penya Orient C, conjunt que li trepitja els talons als nostres en la classificació per la qual cosa s’espera una trobada d’allò més igualada. Tots dos equips ja es van enfrontar a Ses Canaletes amb un empat a dos gols que posa la trobada de diumenge com un dels mes igualadas dels nostres equips. Els de Lluís Muñoz, arriben en bona dinàmica tot i tallar la seva ratxa de victòries consecutives davant equips de la part alta que l’allunyen de les dues primeres posicions.

El Benjamí C per la seva banda, deixa el seu partit per a diumenge a les 11:30 h. en l’Annex de Ses Canaletes davant la UE Sami, també rival directe dels nostres i al qual l’equip de Pedro Palliser ja aconseguiran doblegar a la trobada de la primera volta a Ciutadella. Els locals volen tornar al camí de la victòria després de caure en la ultima jornada davant un rival directe, el qual fa que els nostres desitgin vèncer per pujar la seva moral en aquest tram final de la Lliga 3a. Regional.

CC.EE.SANTLUIS

Los comentarios están cerrados.