Esperança Camps ha rebut el nadador Joan Lluís Pons classificat per participar als Jocs Olímpics

29 marzo 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

12932725_10153345945406059_6475329814509559412_nLa consellera de Participació, Transparència i Cultura, Esperança Camps, el director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons, i el gerent de la Fundació Balear per l’Esport, Joan Noguera, han rebut avui al Palma Arena al jove nadador Joan Lluís Pons, classificat per participar amb la Selecció Espanyola de Natació als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro el pròxim mes d’agost. Després d’uns dies de descans, el jove nadador es prepara per als entrenaments olímpics.

Pons es va classificar el passat dia 20 a Sabadell amb un rècord nacional en els 400 estils, assolint la marca de 4:15.49, que li donà la mínima per iniciar el seu camí cap a Rio.

El jove nadador ha comentat que “vista l’evolució des de l’any passat, veiem possible poder assolir la marca mínima per accedir a Rio”. Amb 19 anys, el jove solleric, que des de fa dos entrena al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat i estudia un grau universitari, es planteja la fita olímpica amb il·lusió. “Sé que sóc molt jove, però tot és possible. Ara he de centrar-me en els pròxims mesos d’entrenaments i concentracions per tirar-ho endavant”.

Tant la consellera Esperança Camps com el director general Carles Gonyalons han volgut agrair-li la seva visita al Palma Arena, desitjant-li molta sort en aquesta etapa. Des de la conselleria, han comentat, es farà un seguiment exhaustiu dels esportistes illencs que es classifiquin per Rio, per tal de fer-los un acompanyament abans, durant i després dels Jocs Olímpics. “És un orgull i una alegria poder tenir persones tan joves i brillants com en Joan Lluís que duguin el nom de les Illes fins a Rio”, ha dit la consellera Camps. “És el mínim que podem fer per ells, animar-los i impulsar l’exemple que representen per la societat.”

En un moment de la trobada, on també han estat presents el president de la Federació Balear de Natació, el president del Club Natació de Palma i els pares den Joan Lluís

Comentarios cerrados