Sports de ca Nostra

Dimecres 30 de Març taula rodona “Dones influents en la indústria de l’esport a Espanya”,

12885861_1194248607304904_4258053995936939467_oDemà dimecres 30 de març, l’Institut Municipal de l’Esport organitza la taula rodona “Dones influents en la indústria de l’esport a Espanya”, dins del programa PalmaDona de l’IME.

 

Hi assistiran la tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll, que presidirà la taula rodona i el director general d’Esports, Sergio Rodríguez.També hi serà present Margarita Pérez-Villegas, directora de Caixaforum Palma.

 

La periodista esportiva i directora general de l’Associació d’Esportistes Olímpics, Mª Carmen Izquierdo, moderarà una taula composta per algunes de les dones que conformen el rànquing de la revista digital Metadeporte: NEKANE ARZALLUS, presidenta de Guipúscoa Basket; MILAGROS DÍAZ, presidenta del Cercle de Gestors Esportius de Madrid; INMACULADA CONCEPCIÓN IBÁÑEZ, directora financera del València CF; ANA MUÑOZ, exdirectora general del Consell Superior d’Esports; THERESA ZABELL, exvicepresidenta 1ª del Comitè Olímpic Espanyol; CARLOTA CASTREJANA, assessora del Consell Superior d’Esports i YOLANDA GARCÍA, directora d’esports de RTVE.

 

Aquest acte té com a objectiu visibilitzar l’important paper de la dona a la gestió esportiva i als punts de presa de decisions en l’esport.

 

 

Dia: Dimecres 30 de març de 2016

Hora: 18:30

Lloc: Caixaforum Palma, Plaça Weyler, 3

Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

Los comentarios están cerrados.