Sports de ca Nostra

PB Els Tamarells, la FelanitXtrem coorganitzada per la nostra penya ha batut tots els registres‏

FelanitXtrem JúniorJa no queden places, estan exhaurides a manca de quatre dies per la prova, 350 participants (50 socis de la penya), més de 50 voluntaris (molts d’ells de la nostra penya, 12 kms de magnífic entorn natural, des de la partida en el Parc Municipal, volta pel casc antic de Felanitx, pujada al Calvari, Son Quelles, Sa Creu, Es Picot, Sant Salvador, volta per darrere Crist Rei, baixada pel Camí Vell, sa Creu, camí de Son Quelles, Calvari, baixada pel carreró del Dimoni i meta en el Parc Municipal.

I el matí a les 10’30 hores tenim també en el Parc Municipal la FelanitXtrem junior, amb tres distàncies pels més jovenets que faran un recorregut muntanyer per la zona del Calvari.

  Gaudiu del FelanitXtrem, la nostra penya és coorganitzadora i col·laboradora. Ens encantarà li doneu ressò al vostre mitjà

   La Junta Directiva

escut PB Els Tamarells

Los comentarios están cerrados.