Sports de ca Nostra

CC.EE. SANT LLUIS ; MarenostrumCup‏ (SALOU)

torneig_mnc14-1-300x182Un total de 27 persones de la nostra secció de futbol, ​​17 jugadors, 7 acompanyants i 3 tècnics viatjarà aquest dijous a Salou per disputar el Torneig Marenostrum Cup de Futbol Base que en aquesta edició de 2016 comptarà amb la participació de fins a 200 equips de tot el territori nacional i internacional que disputaran els seus encontres a les instal·lacions de Salou juntament amb les d’altres camps de la zona propera.

Un torneig que compta per aquesta edició amb set categories, inclosa una Femenina i en la qual el CCE Sant Lluís estarà representat per dos equips benjamins que han quedat enquadrats en els grups B i D respectivament de la categoria Sub-10.

L’expedició arribarà a primera hora de dijous a l’aeroport de Barcelona i es desplaçara directament al Camp Nou per realitzar la Barcelona Experience per les instal·lacions del Futbol Club Barcelona on podran gaudir de l’experiència única de visitar el Museu i altres dependències del club català.

En la seva arribada a l’hotel, i després de realitzar el repartiment d’habitacions, comptaran amb el dia lliure per començar uns dies de convivències amb la resta d’equips i els seus mateixos companys. Ja per al divendres, quedaran els partits, en què tant el nostre equip A com el B debutaran a les 12:00 h. davant l’At. Vallbonense i FC Martinenc respectivament. A la tarda, el conjunt A s’enfrontarà al Jabac Terrassa A a les 17:40 h. sent el torn de les 18:30 h. el reservat per a l’equip B que tindrà davant al FC Joanenc.MarenostrumCup

Per el matí del dissabte queda l’última fase de la ronda classificatòria on el B, disputarà davant l’At. Segre a les 9:30 h. el seu últim partit de la ronda prèvia. Tancarà la matinal de partits, la trobada del CCE Sant Lluís B davant el Ekkono Team a les 10:20 h. per esperar a la tarda les cruïlles de la ronda definitiva.

Ja per al diumenge queden les finals on esperem pugui arribar algun dels nostres conjunts. Competició a part, els nois viuran una experiència única en probablement el seu primer viatge en solitari sense la companyia dels seus pares i amb la possibilitat de gaudir uns dies de l’futbol des d’una perspectiva mes “professional”.

La tornada, prevista per al diumenge a la nit serà el tancament de la qual esperem sigui una Setmana Santa molt divertida per a tots els expedicionaris, bon viatge i passar-ho bé!

Los comentarios están cerrados.