Sports de ca Nostra

Cap de setmana amb tot tipus de resultats per al cantera

IMG_6567-300x225Cinc victòries, un empat i tres derrotes és el còmput global de resultats dels partits del futbol base d’aquest últim cap de setmana, amb les vistes posades a la Setmana Santa on diversos dels nostres equips disputaran partits tant a l’illa com fora d’ella .

L’equip cadet va patir de valent a Sant Antoni per endur-sa uns tres punts que els permeten seguir comandant la classificació del seu grup, més si cap amb la derrota per 2-1 del seu més immediat perseguidor que deixa als de Micky Gomila amb una avantatge de dos punts amb respecte al seu rival, tot i que el Penya Orient gaudeix d’un partit mes disputat, de manera que aquest avantatge pot augmentar si els nostres ho aprofiten. No va ser fins al descompte que va caure la victòria a favor dels lluissers, Pepe Jorda donava la volta al partit que se’ls havia posat costa amunt als visitants. Els pupils d’Angel Cabrisas es van posar per davant en el minut nou amb el gol de Jaume Anglada que aconseguia batre a Samuel, no van defallir els blaus que a la vora del descans aconseguien igualar amb el gol de David. A l’equador del segon temps, mes complicat per als de Gomila, el nou tant de Jaume Anglada al 59, des de els 11 metres, posava els vermells per davant a falta de poc més de 20 minuts. Van creure en si mateixos els nois, però les imprecisions els s’allunyaven de la meta defensada per Garcia fins que al minut 62, una falta botada per David Sanchez era remata de cap per el seu company Benja que deixava el partit en empat. Els últims minuts van ser frenètics i els nostres més valents, fins arribar al moment clau del partit on Pepe Jorda donava tres punts d’or a l’equip cadet.

En categoria infantil, una de freda i una de calenta. Partidàs dels de Beni Fuxà que van veure com se’ls escapava el partit davant el líder en 10 minuts bojos i amb tremenda punteria local. Amb un equip ple de jugadors en edat aleví fruit de lesions, els nostres van fer un partit enorme, tan sols els errors en moments claus del partit els van portar a la derrota. Al 30 Marques avançava als de Son Marçal i tan sols a un minut del descans una desafortunda jugada defensiva en la qual Danuzzo s’introduïa sense voler el baló en la seva pròpia portal deixava el partit en un immerescut 2-0. Semblava que els nostres estaven amb ànims de seguir, mes si cap veient capaços pel bon primer temps que van fer, però el nou tant de Marques només començar el segon temps deixar el partit sentenciat. Nil retallava distàncies per als de Fuxà al 63 però Mesquida un minut després tornava a deixar les coses tal com estaven.

Qui si va aconseguir superar al seu rival, va ser l’equip Infantil B, que va vèncer a Ses Canaletes al Penya Ciutadella A, amb patiment. Un golàs de Jaume Rotger a la contra superant la sortida del porter amb una vaselina després de jugada individual va ser la primera alegria del matí per al seu equip. A partir d’aquest moment, el seu rival va seguir treballant per aconseguir endur-se la victòria de Sant Lluís, de manera que els de Krankel van haver d’estar concentrats i solidaris en tasques defensives per impedir qualsevol possibilitat de gol del seu rival. El gol d’Ander al 63 donava la tranquil·litat definitiva i deixava una nova victòria per als blaus que segueixen en la lluita pel títol de la seva categoria.

Gran partit el realitzat pel Aleví A que frega la victòria a l’Estadi Mahones però que acaba cedint per un ajustat 2-1 final. Els de Cecilio Morente, van estar a l’altura que els exigia el partit i van saber sobreposar-se al gol inicial de Miguel Pons al minut 8. David Muñoz deixava tot com a l’inici amb el seu gol a la vora del final del primer quart. Als cinc minuts de reprendre el partit, els de Marc Fuster tornaven a prendre avantatge amb el gol de Vidal que posava per davant als blaugranes. En el segon temps va poder emportar-se el partit qualsevol dels dos, ocasions fallades en els dos costats feien que el marcador no es mogués més en tot el partit. No van defallir els nostres que a punt van estar d’empatar però la seva mala punteria davant Junyent els deixa sense premi.

Amb una millora amb relació a les seves ultims trobades, l’aleví B acaba vencent per un clar a 8-1 a l’At. Villacarlos B en la seva trobada a l’annex de ses Canaletes. Els de Berlinghieri van millorar en facetes defensives i en atac van aconseguir estar mes alegres amb les variants tàctiques treballades durant la setmana que en el partit d’aquesta setmana han donat els seus fruits. Amb mes idees en zona de finalització, l’equip va estar molt més actiu en el àrea rival i els gols van anar caient a mesura que anaven passant els minuts per deixar els tres punts a Sant Lluís que permet a l’Aleví B seguir comandant la taula empatat a punts amb la UD Seislan.

Inusual 0-0 final, en el partit del Aleví C, estrany per la inhabitual en aquestes categories de futbol base però bon punt l’aconseguit per l’equip d’Albert Pons que aconsegueix deixar la seva porteria a zero, gràcies a la gran tasca de tot el conjunt. En atac, la gran mobilitat i lluita de Marc Camps permetia als locals tenir mes oportunitats de gol, però no les van aprofitar i es van haver de conformar amb l’empat que és just premi a la tasca de tots els nois. El seu rival, la UD Mahon B, inquietar en diferents situacions la meta defensada per Cruces i Josep Coll, que van resoldre amb èxit qualsevol intent dels maonesos d’aconseguir avançar-se al marcador. Al final, repartiment de punts, que deixa els de Pons amb la sensació d’haver fet una gran feina i haver rebut el just premi al seu esforç.

Victòria davant un rival directe del Benjamí A, que els permet seguir a la zona mitja alta de la classificació i que va començar de la millor manera possible, amb els dos gols de Bettiol en el primer quart. Abans del descans Aleix retallava distàncies pel CE Alaior A que deixava un marcador ajustat de 1-2 a l’acabar la primera part. Res més començar el tercer acte, Torres igualava el partit a dos gols, però l’aparició d’Asier en el tram decisiu del partit donava la victòria als de Toyo Sastre i tallava una ratxa de dos partits consecutius sense vèncer dels nostres.

AlevinEl Benjamí B, per la seva banda, segueix amb la línia ascendent dels seus últims partits i va sortir victoriós del seu encontrre com a local davant el Penya Orient B, on els de Son Marçal es van arribar a posar per davant per 1-2 a l’equador del tercer quart. Abans, Lluc posava per davant als de Lluís Muñoz que veien com el seu rival li donava la volta al partit amb dos gols Francesc Pons que posaven als grocs per davant. No es van rendir els blaus que van aconseguir seguir ficats en el partit amb el gol de Aleix que deixava el partit en taules amb encara un món per davant. La clau de la trobada va arribar tan sols un minut després, quan de nou Lluc aconseguia avançar al seu equip en el 36. L’últim quart va ser d’infart, però els de Muñoz molt treballadors, van aconseguir mantenir la diferència i endur-se tres punts que els permet acabar la jornada en quarta posició a un sol partit de l’actual líder, el CD Migjorn.

Un fatídic últim quart, va ser la condemna del Benjamí C, que va caure derrotat com a local davant el CE Alaior per un marcador final de 1-4. Abans, el tant de Marc Pons avançava als de Pedro Palliser que van poder agafar més avantatge en un parell d’ocasions en les botes de David Lara. Ho acaba pagant l’equip lluisser, que al descans va arribar amb un marcador 1-2 amb els dos gols del quadre visitant. A la recerca de l’empat es van ser els nostres en el segon temps però es van trobar davant seu a un rival molt més efectiu que els deixa sense la possibilitat de victòria fins a augmentar el seu avantatge que li va servir per endur-se els tres punts de l’Annex de Ses Canaletes.

CC.EE.SANTLLUIS

Los comentarios están cerrados.