Sports de ca Nostra

RCD.Mallorca ; El futbol de Sa Fàbrica no s’atura aquesta Setmana Santa!

mallorcaAquesta Setmana Santa molts equips del nostre club participen a diferents tornejos dins i fora de l’illa. Aquí us deixam un calendari de les activitats programades. A més, podreu seguir la participació i el dia a dia dels nostres equips a tots els campionats a través del nostre perfil de Twitter (@RCDMcaB)

Aquesta Setmana Santa molts equips del nostre club participen a diferents tornejos dins i fora de l’illa. Aquí us deixam un calendari de les activitats programades. A més, podreu seguir la participació i el dia a dia dels nostres equips a tots els campionats a través del nostre perfil de Twitter (@RCDMcaB)

  • MECUP 2016: Del 23 al 27 es celebra el Torneig Internacional de Futbol Base de Menorca. Hi participen el nostre Infantil B i Cadet B que e veuran les cares amb equips com el Barça o el Manchester City!
  • SANTA PONSA CUP: Del 24 al 27 els nostres Benjamí A i Aleví A seràn presents a la primera edició del nou torneig que es celebra a Santa Ponça.
  • COPA MALLORCA: Dia 24 es celebra la històrica Copa a Sa Pobla. Un torneig internacional on els nostres Benjamí B, Infantil A i Cadet A s’enfrontaràn a clubs com el Manchester United.
  • TORNEIG FORMENTERA ALEVÍNS: Del 25 al 27 el nostre Aleví B representarà el club a la setena edició del torneig de futbol internacional que compte amb un cartell de luxe: Athletic de Bilbao, Real Sociedad, Real Betis, Málaga, RCD Mallorca, Bolonia FC, Formentera i una selecció de futbolistes d’Eivissa.
  • TORNEIG SANTA EULÀLIA: Dia 27  l’Alevín Rtv serà a Catalunya per participar a una nova edició d’aquesta campionat de futbol base.

 

I recordau que dia 29 comença el Campus de la Fundació Reial Mallorca a Son Bibiloni. El futbol de Sa Fàbrica no s’atura aquestes vacances!

Los comentarios están cerrados.