Carles Gonyalons es reuneix amb els grups parlamentaris i el COLEF per tractar la regulaciĂł del sector esportiu professional

17 marzo 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

10378955_10153311851316059_3027380033783434674_nEl director general d’Esports i Joventut es reuneix amb els grups parlamentaris i el COLEF per trobar solucions a la regulaciĂł del sector esportiu professional

El director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons, s’ha reunit aquest dimarts amb representants de tots els grups parlamentaris per posar sobre la taula la necessitat de regular el sector esportiu professional. La Comunitat AutonĂČma, en aquests moments, no compta amb la competĂšncia de regulaciĂł de les professions titulades perquĂš no s’inclou dins l’Estatut d’Autonomia. En aquesta trobada han participat els diputats Bel Busquets (MĂ©s per Mallorca), Xicu TarrĂ©s PSIB), Sara Ramon (PP), Laura Camargo (Podem), Patricia Font (MĂ©s per Menorca), MÂȘAntĂČnia Sureda (El Pi), Olga Ballester (Ciudadanos), i la presidenta del COLEF, AntĂČnia Bosch i el gerent Toni Muñoz.

Les Illes i GalĂ­cia sĂłn les dues Ășniques comunitats autĂČnomes que es veuen en aquesta situaciĂł, que implica que les millores que s’han anat fent en matĂšria esportiva no ha anat paral·lela a una ordenaciĂł de les professions en aquest Ă mbit.
La voluntat de regular el sector esportiu professional Ă©s garantir la prestaciĂł de serveis esportius de qualitat, sans i segurs, en mans de professionals qualificats.

El director general, Carles Gonyalons, remarca que “perquĂš l’activitat fĂ­sica sigui saludable, ha d’estar dirigida per professionals qualificats, amb una formaciĂł que en garanteixi les seves capacitats i competĂšncies. No ens podem permetre posar en perill la salut i la seguretat dels ciutadans.”

És per aquest motiu, que totes les forces polítiques han mostrat en aquesta reunió la seva predisposició a treballar de forma conjunta per trobar solucions a la problemàtica plantejada.

Comentarios cerrados