Sports de ca Nostra

Carles Gonyalons es reuneix amb els grups parlamentaris i el COLEF per tractar la regulació del sector esportiu professional

10378955_10153311851316059_3027380033783434674_nEl director general d’Esports i Joventut es reuneix amb els grups parlamentaris i el COLEF per trobar solucions a la regulació del sector esportiu professional

El director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons, s’ha reunit aquest dimarts amb representants de tots els grups parlamentaris per posar sobre la taula la necessitat de regular el sector esportiu professional. La Comunitat Autonòma, en aquests moments, no compta amb la competència de regulació de les professions titulades perquè no s’inclou dins l’Estatut d’Autonomia. En aquesta trobada han participat els diputats Bel Busquets (Més per Mallorca), Xicu Tarrés PSIB), Sara Ramon (PP), Laura Camargo (Podem), Patricia Font (Més per Menorca), MªAntònia Sureda (El Pi), Olga Ballester (Ciudadanos), i la presidenta del COLEF, Antònia Bosch i el gerent Toni Muñoz.

Les Illes i Galícia són les dues úniques comunitats autònomes que es veuen en aquesta situació, que implica que les millores que s’han anat fent en matèria esportiva no ha anat paral·lela a una ordenació de les professions en aquest àmbit.
La voluntat de regular el sector esportiu professional és garantir la prestació de serveis esportius de qualitat, sans i segurs, en mans de professionals qualificats.

El director general, Carles Gonyalons, remarca que “perquè l’activitat física sigui saludable, ha d’estar dirigida per professionals qualificats, amb una formació que en garanteixi les seves capacitats i competències. No ens podem permetre posar en perill la salut i la seguretat dels ciutadans.”

És per aquest motiu, que totes les forces polítiques han mostrat en aquesta reunió la seva predisposició a treballar de forma conjunta per trobar solucions a la problemàtica plantejada.

Los comentarios están cerrados.