Sports de ca Nostra

LA XX EDICIÓ DELS JOCS DE LES ILLES ARRIBA A MALLORCA I EL VOLEI, A SÓLLER !!

Logo_jeuxEl COJI (Comité Organitzador dels Jocs de les Illes) és una entitat privada amb seu a Còrsega que du 19 anys organitzant els Jocs de les Illes. El COJI té com a objectiu la promoció de l’esport en l’àmbit de la joventut insular com un factor d’integració i cohesió social, amb la finalitat d’afavorir els intercanvis i la col·laboració dinàmica entre les illes, fet que permet el desenvolupament d’estudis i projectes de cooperació entre les ciutats i regions.

Els jocs de les illes es celebren amb caràcter anual.
Aquesta competició esportiva que es regeix per la normativa del Comitè Olímpic, està dirigida a joves esportistes d’entre 12 i 18 anys, els quals competeixen en 14 disciplines esportives: Futbol, ​​Karate, Judo, Bàsquet, Gimnàstica rítmica, Gimnàstica artística, Tennis, rugbi , Voleibol, Triatló, Tennis de taula, Handbol, Atletisme i Vela.
Les illes i països representats en els «Jocs de les Illes» són: – Sardenya i Sicília, Itàlia – Madeira i Açores, Portugal – Canàries i Mallorca Espanya – Creta i Corfú, Grècia – Còrsega, Martinica, Guadalupe, Mayotte i Reunió, França – Wight i Jersey, Regne Unit – Malta – Cap Verd – Croàcia.
La cita, que es celebrarà del 24 al 28 de Maig durà a Sóller la competició de Voleibol de la que en serem amfitrions tots els sollerics i especialment el CV Sóller.
Des d’aquí vos anirem informant de les novetats referents a la nostra competició però si voleu saber mes coses podeu accedir a la plana web oficial dels jocs on hi trobareu més informació d’aquest espectacular event.

Los comentarios están cerrados.